JUMEIRAH BEACH DUBAI

JUMEIRAH BEACH DUBAI FASHIONBLOGGER MYDUBAI FASHIONISTA CHLOEJUMEIRAH BEACH DUBAI FASHIONBLOGGER MYDUBAI FASHIONISTA CHLOEJUMEIRAH BEACH DUBAI FASHIONBLOGGER MYDUBAI FASHIONISTA CHLOEJUMEIRAH BEACH DUBAI FASHIONBLOGGER MYDUBAI FASHIONISTA CHLOEJUMEIRAH BEACH DUBAI FASHIONBLOGGER MYDUBAI FASHIONISTA CHLOEJUMEIRAH BEACH DUBAI FASHIONBLOGGER MYDUBAI FASHIONISTA CHLOEJUMEIRAH BEACH DUBAI FASHIONBLOGGER MYDUBAI FASHIONISTA CHLOE

Goedemorgen vanuit Dubai! Zondag middag vloog ik vanaf Nice Airport richting Dubai.  Tot en met zondag ben ik hier om een vriendinnetje te bezoeken, maar ook om de stad te gaan verkennen voor mijn blog. Mijn eerste dag Dubai zit er al weer op, die vooral bestond uit relaxen. Zaterdag avond in Monaco had ik nauwelijks geslapen (het was erg leuk dus!), dus even bijkomen op het strand was zeker fijn. Na een dagje strand, gezellig een hapje gegeten te hebben en tot 24:00 (yep de winkels zijn tot zo laat open) te hebben geshopt in Dubai Mall is het vandaag tijd voor een sightseeing dag. Over precies drie kwartier worden we opgehaald en gaan we samen met een gids de leukste plekjes van Dubai bekijken. Deze deel ik natuurlijk met jullie later in een grote citytrip hotspot post op mijn blog. Hebben jullie nog leuke tips om hier te doen/bekijken etc laat dat dan vooral weten in de reacties. Anyway, even terug naar de post vandaag. Vandaag deel ik met jullie de outfit die ik gister droeg op het strand van Jumeirah Beach Dubai. Ik koos voor een marine blauw met wit shortje van Boohoo.com in combinatie met een visnet top en mijn Manebi espadrilles. Voor nu ga ik snel opschieten, ik moet nog douche, eten en opmaken dus hurry hurry! Wat vinden jullie van mijn look? Wil je nou 24/7 mijn avonturen in Dubai volgen, volg mij dan ook via Instagram en Snapchat (@FashionistaChlo). Ik hou jullie sowieso op de hoogte! Veel liefs vanuit Dubai.

Good morning from Dubai. Last Sunday in the afternoon after an amazing night in Monaco it was time to leave. Around 12PM I went to Nice airport where I had a flight to Dubai around 4PM. I am in Dubai to visit a friend (who is having her traineeship here), but also to discover this city for my blog. My first day is a wrap, which consisted of relaxing on the beach, a delicious dinner and shopping till midnight at Dubai Mall. Today it is all about the Dubai City Tour where we going to visit a couple of Dubai highlights. We will be picked up in 45 minutes, so I have to hurry a little bit. Of course I will share all my adventures later in a big citytrip post here on the blog. And if you have some tips for me, please let me know. Ok back to my outfit. Today I want to share with you my first look from Dubai where I was wearing my Boohoo.com shorts in combination with my fishnet top and Manebi espadrilles. Right now I really have to hurry, I have to take a shower, have breakfast before I will picked up. By the way what do you think of my look? Do you want to keep updated about all my Dubai adventures then please follow me also on Instagram and Snapchat (@FashionistaChlo). I keep you posted! From Dubai with love.

SHOP THE  JUMEIRAH  BEACH DUBAI  LOOK:

Shoes: Manebi, shorts: Boohoo.com, shirt: bought in St.Tropez, sunnies: H&M (old), bag: Boohoo.com

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

11 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.