DUBAI DESERT

DUBAI DESERT FASHIONISTA CHLOE FASHIONBLOGGER OOTD
DUBAI DESERT FASHIONISTA CHLOE FASHIONBLOGGER OOTD
DUBAI DESERT FASHIONISTA CHLOE FASHIONBLOGGER OOTD
DUBAI DESERT FASHIONISTA CHLOE FASHIONBLOGGER OOTD
DUBAI DESERT FASHIONISTA CHLOE FASHIONBLOGGER OOTD
DUBAI DESERT FASHIONISTA CHLOE FASHIONBLOGGER OOTDDUBAI DESERT FASHIONISTA CHLOE FASHIONBLOGGER OOTDDUBAI DESERT FASHIONISTA CHLOE FASHIONBLOGGER OOTDDUBAI DESERT FASHIONISTA CHLOE FASHIONBLOGGER OOTD

Mijn avontuur in Dubai loopt bijna op zijn einde, maar niet getreurd ik heb nog een hoop dingen met jullie te delen over deze prachtige reis. Dubai is veelzijdig en biedt naast het strand ook duizend andere activiteiten en bezienswaardigheden. Zoals ik al vertelde ben ik wezen skiën in Ski Dubai, genoot ik van een city tour en eergisteren was het tijd om de woestijn (zand duinen) te verkennen. Op ongeveer 45 minuten rijden van Dubai ligt de woestijn waar we per 4-wheel drive wagen heen reden. We werden eind van de middag opgehaald en het was nog steeds super warm (overdag wordt het rond deze tijd zo’n 40+ graden) dus koos ik voor een luchtige outfit; een wit overhemd van Saint Tropez. Een paar weken geleden kreeg ik deze super leuke gekleurde schoentjes van Toffey die perfect passen bij de desert safari. Natuurlijk kon een tas niet ontbreken en daarom stijlde ik de oufit af met een geprinte Lola Nomada tas (een paar dagen geleden droeg ik ook al een tas van dit merk hier). Net voor zonsondergang had ik gelukkig even tijd om deze foto’s te maken en wauw wat ben ik blij met het resultaat. De foto’s geven echt weer hoe ik de trip heb ervaren; ik genoot namelijk echt van de serene rust en het uitzicht. Ik ben heel erg benieuwd of jullie wel een woestijn hebben bezocht en wat jullie van mijn look vinden. Ik kijk uit naar jullie reacties. Nu ga ik lekker slapen, morgen avond vlieg ik al weer naar huis. Times flies when we are having fun right? Wil je van al mijn avonturen op de hoogte blijven volg mij dan op Snapchat @FashionistaChlo en Instagram. Geniet van jullie zondag!

SHOP THE DUBAI DESERT LOOK:

Shoes: Toffies by Toffey , dress: Saint Tropez, bag: Lola Nomanda, sunnies: Ray Ban

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

12 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP