BEAUTY TIME: L’oreal Elvive PRODUCTS

L'OREAL ELVIVE BEAUTY BLOGGER WIES L'OREAL ELVIVE BEAUTY BLOGGER WIES

Een paar weken geleden bezocht ik het hoofdkantoor van L’oreal in Hoofddorp voor  een haarbehandeling. Hier kreeg ik een haarkeur met L’oreal Elvive, die speciaal gemaakt is om je haar meer glans te geven. De behandeling werd uitgevoerd door Hilko van L’Oréal. Ik kreeg een wasbeurt met de Elvive Nutri Gloss Luminizer shampoo en conditioner en daarna bracht hij een olie aan in de punten van mijn haar. Vervol heeft hij mijn haar gefohnt en maakte hij het af met de Nutri Gloss glans spray. Het resultaat was verbluffend, mijn haar zag er zo mooi en gezond uit!

A couple weeks a go I had a hair treatment at the L’oreal headquarters with the new products from Elvive. L’Oréal was kind enough to gift me all the products so I could do the treatment at home. Hilko from L’Oréal gave me the treatment. He washed my hair with Elvive Nutri Gloss Luminizer shampoo and conditioner. After that he applied an oil in the ends of my hair. Then he blowdried my hair and finished it with the Nutri Gloss spray. In the end of this blogpost you can see the result. 


Over de nieuwe producten: “Je haar staat altijd voor je klaar. Glanzend op een feestje, wapperend in de wind, sportief in een hoge staart… Dus soms kan je haar wel een verwenbeaut gebruiken. Elvive van L’oreal Paris selecteert haar favoriete, nieuwe haarkuren voor ieder haartype en deelt haar geheimen met jou. Een haarkuur bevat een hoge concentratie werkzame bestandsdelen om je haar die extra boost te geven. Geef je haar glans, voedt droog haar, herstel beschadigde lokken.. Verwen je haar omdat je het waard bent.”


 

L'OREAL ELVIVE BEAUTY BLOGGER WIES

Toe aan meer shine? De nieuwe Nutri-Gloss Luminizer lijn is geïnspireerd op professionele glanstechnieken. Deze lijn bevat een shampoo, een conditioner, een glansspray en een herstellende crème. De shampoo en conditioner bevatten de Clycogel technologie, dit keer toegepast op een product voor dagelijks gebruik. Met de Nutri-Gloss Luminizer spray voeg je een instant glans toe en zelf spray ik het product in de punten van mijn haar ( niet teveel anders wordt mijn haar vet) voor een prachtige natuurlijke glans. Ik gebruik deze spray de afgelopen tijd non-stop en ben dus duidelijk al een beetje “addicted”. Het product heeft mijn haar echt prachtige glans en het ziet er daardoor erg mooi en gezond uit. Daarnaast ruikt het product heerlijk!

L'OREAL ELVIVE BEAUTY BLOGGER WIES

Als gevolg van het gebruik van styling producten, haarkleuring of weersomstandigheden raakt de haarvezel beschadigd. Het gevolg: droog, broos of onhandelbaar haar. Beschadigd haar heeft minder Ceramide en 18 MEA in de haarvezel. Het idee achter de Total Repair 5 lijn is ontstaan in Brazilie, waar vrouwen echte ‘haarjunkies’ zijn en het haar vaak stylen, föhnen en kleuren. De nieuwe heropbouwende crème bevat Cicamide om droog en beschadigd haar weer te herstellen en handelbaar te maken. Cicamide is in staat microscheurtjes in de haarvezel te vullen en herstelt het haaroppervlak waardoor het weer zacht en glanzend wordt. Zelf heb ik de onderkant van mijn haar gebleekt dus ik merk echt dat ik behoefte heb aan een herstellend en verzorgend product. Ik vind deze heropbouwende crème heel fijn om in mijn haar te doen voor de spray. De substantie is lijkt een beetje op crèmespoeling. Je hoeft het product ook niet uit te spoelen.

L'OREAL ELVIVE BEAUTY BLOGGER WIES

De andere lijn is speciaal gemaakt voor droog haar. Droog haar is een nachtmerrie voor vele vrouwen. Kenmerkend voor droog haar is dat het ruw, dof en onhandelbaar is en dat het nooit goed in model valt en daarom verdient droog haar een uitzonderlijke verzorging. De speciale formule van de Extraordinary Oil-producten voedt het haar tot in de punten, zonder het te verzwaren. Hierdoor valt je haar weer perfect in model en krijgt het zijn gezonde glans terug. De Elvive Extraordinary Oil shampoo is een voedende verzorging met olie-extracten, speciaal voor droog haar. De shampoo voedt het haar intensief en houdt het tegelijkertijd luchtig. De Elvive Extraordinary Oil conditioner is een voedende verzorging met olie-extracten, geschikt voor droog haar. Het masker heeft een hele geconcentreerde formule, verrijkt met de 6 bijzondere bloemoliën, speciaal ontwikkeld voor droog haar dat controle mist en toe is aan een echt verwenmoment. Het masker werkt beschermend tegen hitte (voor styling tools en het föhnen) en de glans wordt hersteld. Ik ben zelf gek op dit soort voedende maskers. Ik gebruik zo’n soort masker graag één keer in de week en de geur is enorm lekker!

L'OREAL ELVIVE BEAUTY BLOGGER WIES
L'OREAL ELVIVE BEAUTY BLOGGER WIES

Het bijzondere aan de olie uit deze lijn is dat er een zonnenfactor in zit en de olie is speciaal gericht op gekleurd haar. De olie pakt het vervagen van de kleur aan door het haar te beschermen tegen de zon. Het is dus een perfect product voor deze zomer. Daarnaast is er ook een olie speciaal voor fijn haar welke een subtiele verstuiver heeft waardoor de olie goed gedoseerd kan worden (waardoor het haar niet te zwaar wordt).

L'OREAL ELVIVE BEAUTY BLOGGER WIES

Ik ben zelf erg onder de indruk van de producten van L’Oréal Elvive en kan voorlopig vooruit op het gebied van haarproducten. De producten zijn makkelijk in het gebruik, waardoor ik het bovenstaande resultaat ook thuis kan creëren. De Nutri Gloss lijn is echt mijn ultieme favoriet en ga ik zeker regelmatig gebruiken. Wat vinden jullie van het eind resultaat?

I’m really impressed with the new Elvive products. I especcialy like the Nutri Gloss line. What do you think about the result of the hairtreatment? 

Liefs, Wies

Volg mij ook op : Instagram Twitter | Facebook |Bloglovin|Youtube

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

5 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.