Drie keer gecombineerd: XSensible Stretchwalker

Wat kreeg ik enorm veel goede reacties op mijn vorige How-to-wear post. Super leuk om te lezen dat jullie mijn how-to-wear looks handige inspiratie vinden. Zoals ik al vertelde in mijn post over de zwarte muiltjes (meer hier) ben ik niet altijd even blij met mijn voeten. Dit komt vooral, omdat ik vroeger op schoenen met een slecht voetbed, te hoge hakken en andere niet comfortable schoenen de show wilde stelen. Inmiddels weet ik wel beter en zorg ik ervoor dat ik vandaag de dag vaker comfortabele en goed schoeisel draag. Toch gaan gezonde/wandel achtige schoenen niet altijd samen met hipheid. Vroeger vond ik die dingen vreselijk, maar inmiddels is daar verandering in gekomen. Sinds de Xsensible Stretchwalker kan je comfortabel een stad tijdens een city trip verkennen, maar ook uren lang lopen door het voetbed welke gelijke druk verdeling geeft. Daarnaast zorgt het blokje onder de zool voor een natuurlijke lichaamshouding waardoor de gewrichten ontlast worden bij het staan en lopen. En niet te vergeten de sneakers zijn er ook nog eens in twaalf verschillende hippe kleurtjes, ideaal dus! Vorige week kreeg ik mijn drie favorieten kleuren binnen en eerlijk is eerlijk ze lopen als slofjes. Maar nu de vraag, kan je deze Strechwalker ook fashionable combineren. Speciaal voor jullie ging ik de strijd aan en laat ik drie looks zien gebasseerd op de activiteiten die passen bij een citytrip. Want wie wil er nou niet relax, zonder pijn aan de voeten en voldaan thuis komen van een leuk tripje.

XSensible Stretchwalker OOTD Fashionista Chloe HOW-TO-WEAR
XSensible Stretchwalker OOTD Fashionista Chloe HOW-TO-WEAR
XSensible Stretchwalker OOTD Fashionista Chloe HOW-TO-WEAR

Steeds meer steden krijgen een stadsstrand. In Berlijn kan je heerlijk vertoeven bij Badeschiff, terwijl je in Arnhem kan relaxen bij City Beach aan de Rijnkade. Dus ik begin deze post met een beach-look. Als je denkt aan strand denk ik ook aan de zee/stadszwembad en deze heeft natuurlijk de kleur blauw. Ik combineerde de zee blauwe strechwalker met een denim short, Triangl bikini en fringle jasje. Natuurlijk ga ik uit van zon op het stadsstrand dus kan mijn zwarte zonnebril niet ontbreken.  Het enige wat misschien nog mist is een heerlijke cocktail om aan te nippen terwijl ik bruin bak in het heerlijke zonnetje. Dit wordt vast en zeker genieten!

XSensible Stretchwalker OOTD Fashionista Chloe HOW-TO-WEAR
XSensible Stretchwalker OOTD Fashionista Chloe HOW-TO-WEAR
XSensible Stretchwalker OOTD Fashionista Chloe HOW-TO-WEAR

Als je een stad bezoekt wil je natuurlijk het liefst alle bezienswaardigheden zien. Heerlijk struinen door de straatjes, kerkjes en monumenten bekijken en uren lang rond lopen (en misschien een beetje shoppen). Zoals ik in mijn vorige post vertelde hou ik van rood, dus een paar rode stretchwalkers kunnen niet ontbreken in deze post. Ik combineerde deze sneakers met mijn favoriete ripped jeans, rood-wit gestreepte top, geprint jasje (voor als het wat kouder wordt) en mij rode tasje (om allerlei boekjes en mijn telefoon in te doen).

XSensible Stretchwalker OOTD Fashionista Chloe HOW-TO-WEAR
XSensible Stretchwalker OOTD Fashionista Chloe HOW-TO-WEAR
XSensible Stretchwalker OOTD Fashionista Chloe HOW-TO-WEAR

En na een hele dag wandelen, struinen, sightseeing en misschien nog wat shoppen moet deze natuurlijk afgesloten worden met een lekker hapje en drankje. Ook voor deze gelegenheid heeft Xsensible Stretchwalker een leuk design ontworpen. Deze geprinte sneakers vind ik echt super leuk en prima draagbaar tijdens een avondje uit. Ik combineerde de sneakers met een zwart rokje, witte blouse, fringe tas en mijn luipaard sjaal. Soms is de zon nogal fel in de avond dus natuurlijk ga ik de deur niet uit zonder mijn zonnebril. Is het nou wat kouder dan kan deze sneaker ook gecombineerd worden met bijvoorbeeld een leren broek, witte blouse en donker colbert. Stiekem vind ik alle drie de looks fantastisch en kan ik zoals gewoonlijk weer geen keuze maken. Wat is jullie meest favoriete look? Kiezen jullie voor de strand, sightseeing of diner look? Ik ben benieuwd naar jullie reacties en kijk al uit naar een zonnige en warme zomer.

SHOP THE XSENSIBLE STRETCHWALKER LOOK:

1.  Shoes: Xsensible , shorts: Levi’s, top: Triangl, sunnies: Saint Laurent

2. Shoes: Xsensible, jeans: Levi’s, shirt: New Yorker, bag-jacket: Primark

3. Shoes: Xsensible, skirt: Zara, blouse: ONLY, sunnies: Chicwish, bag: Liebeskind Berlin

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

12 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. All outfits with shoes look awesome. Number 2 is personally my favourite. Going to look for those shoes for sure! Great pictures again! xoxoxo

  2. Hoi, heb net een stel van deze schoenen gekocht wegens het hebben van een hernia. Ik ben nog jong en wil er nog wel vlot uitzien graag. Heb deze schoenen huiverig gekocht omdat ik niet weet hoe ik ze hip kan dragen. Jouw post geeft me hoop! Dankjewel:)