THE POP WATER COLLECTION BY YSL

 The Couture Splash - The Pop Water collection by YSL beauty blogger review Voor aankomende lente/zomer lanceert Yves Saint Laurent Beauty The Couture Splash – The Pop Water collection. Dit is een exclusieve collectie met nagellak, mooie lipproducten en full metal shadows. De collectie is geïnspireerd op het glossy en reflecterende effect van water. De producten zijn verpakt in de mooie gouden kartonnen doosjes die ik van Yves Saint Laurent gewend ben. Misschien een leuk weetje: ik bewaar zelf altijd alle doosjes van YSL, omdat ik deze zo mooi vind.

 Full Metal Shadow in Onde Sable  (€30,50)

 The Couture Splash - The Pop Water collection by YSL beauty blogger review  Full Metal Shadow in Onde Sable

About the product: “Yves Saint Laurent Full Metal Shadow is the brand’s first metallic-color liquid eyeshadow. Its pigment-packed formula lasts up to 16 hours without creasing, flaking or fading and contains 40% water for a cooling effect and pure color payoff. An exclusive applicator allows you to create three signature looks, including a full lid, just the line or a graphic eye.”

The Couture Splash - The Pop Water collection by YSL beauty blogger review  Full Metal Shadow in Onde Sable

Onde Sable is een shimmery champagne kleur. Het is een soort liquid oogschaduw en het product heeft een lipgloss applicator om de kleur makkelijk aan te brengen, hierdoor heb je geen extra kwast nodig om het product aan te brengen. De kleur is onwijs goed gepigmenteerd en heeft een mooie glans. Volgens YSL zou het product 16 uur moeten blijven zitten zonder te creasen of te vervagen. Bij mij bleef hij de hele dag perfect zitten zonder in de lijntjes te trekken. Hierboven een look die ik met het product heb gemaakt. Ik bracht Onde Sable over mijn bewegende ooglid en onder mijn oog aan. De shimmery kleur is mooi en niet te aanwezig.

 The Couture Splash - The Pop Water collection by YSL beauty blogger review  Rouge Pur Couture Plump Up Glossy Stain

Rouge Pur Couture Plump Up Glossy Stain  in 200 (€34,50)


About the product: “Give your lips an instant push-up effect with Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres Plump Up Glossy Stain. The invigorating, hydrating formula is enriched with hyaluronic acid and gives your pout a fuller, more voluptuous shine that lasts up to six hours.”


 The Couture Splash - The Pop Water collection by YSL beauty blogger review  Rouge Pur Couture Plump Up Glossy Stain Terwijl de meeste producten van YSL een gouden dop hebben heeft dit product een zilveren dop. Dit product is ideaal voor vrouwen met dunne lippen want door de Plump Up Gloss lijken je lippen voller. Voorheen heb ik al eerder van dit soort producten uitgeprobeerd en de meeste lipproducten geven een prikkend of tintelend effect. Het prettige van de Plump Up Glossy is dat je hier geen prikkend of tintelend gevoel van op je lippen krijgt. Dit is echt een pluspunt!

 The Couture Splash - The Pop Water collection by YSL beauty blogger review Glossy Stain in 204 Onder Rose  Glossy Stain in 204 Onder Rose  (€34,00)


About the product: “Splash into summer with Yves Saint Laurent’s newest Glossy Stain, Pop Water. The third revolution under the Glossy Stain franchise, Pop Water is formulated with water brilliance, providing 10 hours of hydration and a translucent pop of color. Its applicator features a unique slanted tip and short soft bristles that allow flawless application and perfect precision.”


Er zijn in totaal acht nieuwe kleuren in deze collectie en ik ontving zelf de kleur 204. Dit product is beter gepigmenteerd dan de Volupté Tint-In-Oils waar ik laatst over schreef (lees die YSL review hier). Het is een mooie verzorgde kleur, het product werk hydraterend en voelt fijn aan op mijn lippen.

 The Couture Splash - The Pop Water collection by YSL beauty blogger review Glossy Stain in 204 Onder Rose

 

Laque Couture Nail Lacquer (€25,50 per stuk)


 The Couture Splash - The Pop Water collection by YSL beauty blogger review Glossy Stain in 204 Onder Rose  About the product: “Yves Saint Laurent La Laque Couture is a new generation of nail lacquer that’s both elegant and practical and is presented in a sleek, elongated glass bottle imprinted with the brand’s timeless logo. Available in fashion-inspired shades ranging from subtle and natural to vibrant and dramatic, the nail lacquer provides a high-shine finish for an instant touch of glamour. Its long-wear formula contains chil rose oil, which strengthens, moisturizes and protects nails from chipping and cracking. The lacquer dries fast and applies evenly without streaking and is equipped with a new custom-made brush that allows an easy and fast application. Color adheres perfectly to the brush, pulling the formula instead of pushing it for a flawless, intense result.


 The Couture Splash - The Pop Water collection by YSL beauty blogger review Orange Drop    The Couture Splash - The Pop Water collection by YSL beauty blogger review Rose Splash The Couture Splash - The Pop Water collection by YSL beauty blogger review Fuchsia RainEerlijk is eerlijk ik hou persoonlijk niet zo van een gel effect bij nagellak (ben zelf toch meer van creamy lakjes), maar was benieuwd hoe dit product zou uitvallen. In het leven moet je vaak proberen en dingen een kans geven dus probeerde ik alle drie de kleuren (Orange Drop, Rose Splash en Fushia Rain). Ik ben het meest te spreken over de Orange Drop, de kleur is leuk en het geeft een zomers gevoel. De Fuschia Rain is donkerder dan de Rose Splash, maar deze kleur vind ik persoonlijk iets minder. Uiteindelijk heeft dit vooral te maken omdat de kleuren niet mooi dekken en ik juist er van hou als de nagellak mooi dekt. Wat vinden jullie? Moet voor jullie de nagellak mooi dekkend zijn of houden jullie juist van dit gel effect?

Hieronder nog even alle producten van The Couture Splash – The Pop Water Collection op een rij.  De oog en lip producten zijn mijn favorieten die ik zeker vaker ga gebruiken. Wil je een van de producten zelf aanschaffen, dat kan vanaf 31 mei bij de luxere parfumerie. Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze review vinden en van het merk YSL beauty vinden. Laten jullie mij het weten in de reacties? Ik zie jullie weer over twee weken!

Liefs, Wies

Volg mij ook op : Instagram Twitter | Facebook |Bloglovin|Youtube

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

6 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.