BEAUTY TIME: OPI SOFT SHADES COCA COLA COLLECTION

OPI - SOFT SHADES - COCA COLA COLLECTION Mijn favoriete nagellak merk OPI komt binnenkort met twee nieuwe collecties. De eerste collectie is OPI Soft Shades die geïnspireerd is op een bruiloft. De tweede collectie is de Coca Cola collectie, that’s right, een nagellak collectie geïnspireerd op cola! Hieronder de diverse swatches van de collecties. Ik vind de verpakking van OPI altijd mooi, de flesjes zijn van glas, hebben een zwart matte dop en hebben een inhoud van 15 ml. OPI will release two great new collections soon: OPI Soft Shades and a Coca Cola collection. In this blogpost I’ll show you some swatches. I’ll review these 6 colors. I always like the packaging from OPI. The bottles are made of glas and contain 15 ml of product. 

The Soft Shades collectie 

OPI - SOFT SHADES - COCA COLA COLLECTION

De Soft  Shades Collectie is speciaal om te dragen tijdens een bruiloft. Je wilt er als bruid natuurlijk tip top verzorgd uitzien op de grote dag en natuurlijk horen je nagels daar ook bij. De Soft Shades collectie heeft totaal 6 kleuren, het zijn allemaal hele mooie lichte pastel tinten die perfect zijn voor een bruiloft. Ik onving de kleur Act Your Beige, Petal Soft en Chiffron My Mind. Deze collectie is verkrijgbaar vanaf half april 2015 en een lakje kost €14,25 per stuk. Ook is er een mini set met vier tinten voor €18,95. The Soft Shades collection is a collection for weddings. The collection contains six shades and I’ll show you 3 of them. 

OPI - SOFT SHADES - COCA COLA COLLECTION

Act Your Beige

Een doorschijnend roze kleurtje. Persoonlijk ben ik niet zo van de doorschijnende lakjes, maar in combinatie met de lak hieronder vind ik hem mooi! Act your beige is a sheer pink shade. I’m usually not really into sheer nailpolishes but I do like to combine this one with Petal Soft. 

OPI - SOFT SHADES - COCA COLA COLLECTIONPetal Soft

Een confetti nagellak met roze en witte stukjes en bloementjes. De bloemetjes komen helaas wat minder makkelijk uit het potje, maar deze maken de nagellak wel heel erg leuk! This is a glitter confetti polish with pink and white parts in it. It also contains some really cute small flowers. 

OPI - SOFT SHADES - COCA COLA COLLECTIONChiffron My Mind

Een witte kleur met parelmoer roze en blauwe glitters. Ik had niet verwacht dat ik dit kleurtje zo leuk zou vinden, maar ik ben fan! Door twee laagjes te lakken wordt de kleur meer en mooier dekkend. This is a white shade with some blue and pink reflects. I didn’t expect to like this shade but I really do. It is pigemented and really nice. 

OPI - SOFT SHADES - COCA COLA COLLECTION
Hierboven op de foto draag ik op mijn wijsvinger Act Your Beige en Petal Soft gecombineerd. Wat vinden jullie van de bloementjes? Ik vind deze echt fantastisch. Op de andere nagels draag ik Chiffron My Mind. Left finger: Act your Beige and Petal Soft combined other fingers: Chiffron My Mind. 

Coco Cola collection

 OPI - SOFT SHADES - COCA COLA COLLECTION

 

Ik moet zeggen dat ik vroeger verslaafd was aan cola. Ik ben afgelopen jaar een beetje van de cola afgekickt en ik drink nu voornamelijk water en thee, maar ik vind cola nog altijd lekker! Dit jaar is het de honderdste verjaardag van het iconische glazen Coca Cola flesje, die wereldwijd bekend staat om zijn authentieke vorm en natuurlijk om zijn immens populaire inhoud. Reden te meer voor een ode aan deze topper, vond OPI – wereldwijd bekend om haar stijlvolle nagellakflesjes, met iconische namen en eveneens met een immens populaire inhoudt. Ik ontving de 3 full size kleuren. In juni worden deze drie lakjes gelanceerd en ze zijn €14,25 per stuk. Ook is er een limited edition mini set met 8 limited edition tinten. Deze kost €43,95. The second collection is this OPI Coca Cola collection. OPI and Coca Cola collabed because it’s Coca Cola’s 100th birthday! 

OPI - SOFT SHADES - COCA COLA COLLECTIONCoca Cola Red

Rood is natuurlijk dé Coca Cola kleur. Dit is zo’n prachtige rood tint! Ik kan je verklappen dat dit mijn favoriete rood is uit mijn gehele nagellak stash. Deze kleur is gewoon perfect. This is the perfect red Coca cola shade. 

OPI - SOFT SHADES - COCA COLA COLLECTION
Visions of Georgia Green

Dit is een duochrome lakje met een roze en een groene shimmer erin en het heeft een soort metallic effect. De kleur valt lichter uit op de nagels dan verwacht en had dit lakje mooier gevonden als het wat donkerder was geweest. This is a green duochrome polish with some pink and green reflects. It turned out to be a lot lighter at my nails.  

OPI - SOFT SHADES - COCA COLA COLLECTION
Centennial Celebration 

Een zilvere metallic kleur met veel shimmers. De pigmentatie is goed. Als je nog opzoek bent naar een feestelijke zilveren kleur is deze iets voor jou. The last shade is Centennial Celebration, this is a silver metallic shade. The pigmentation is good.

OPI - SOFT SHADES - COCA COLA COLLECTION Hierboven de swatches van de Coca Cola collecties. Ik heb momenteel droge velletjes rondom mijn nagel en het verwijderen van de andere nagellak van de swatches hiervoor vonden mijn nagels niet zo leuk. Ik ben mijn nagels nu weer wat beter aan het verzorgen. Van links naar rechts zie je Visions of Georgia Green , Coca Cola Red en Centennial Celebration. 

OPI - SOFT SHADES - COCA COLA COLLECTIONMijn favoriete lakjes zijn Coca Cola Red, Chiffron My Mind en Petal Soft. Wat zijn jouw favorieten uit deze collectie?My favorites from both collections are Coca Cola Red, Chiffron My Mind and Petal Soft. What are your favorites? The OPI Coca Cola will be available in June and the Soft Pastel collection will be available half April. 

Liefs, Wies

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

6 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Opi lakjes zijn echt het allerbest, jammer dat ze alleen aan de prijs zijn. De Soft Shades collectie is meer mijn ding, al vind ik de rode kleur van de Coca Cola lijn ook erg mooi. Ik smeer trouwens altijd kokosvet of arganolie op mijn nagelriemen. Misschien werkt het ook voor jou.