THE MIDI SKIRT

The midi skirt by Chichwish OOTD Fashionblogger Chloe Sterk
The midi skirt by Chichwish OOTD Fashionblogger Chloe Sterk
The midi skirt by Chichwish OOTD Fashionblogger Chloe Sterk
The midi skirt by Chichwish OOTD Fashionblogger Chloe Sterk
The midi skirt by Chichwish OOTD Fashionblogger Chloe Sterk
The midi skirt by Chichwish OOTD Fashionblogger Chloe Sterk

De “Midi skirt” you love it or your hate it. Eerlijk is eerlijk ik moest er zelf ook even aan wennen. Ik hou van rokjes en jurkje, maar het liefst wel de korte variant. Begrijp mij niet verkeerd ik ben niet van de ultra korte dingetjes, maar zo op de knie vond ik altijd best wel tuttig staan. Steeds vaker kwamen de Midi Skirts terug in het modebeeld en ook in de straten van Milaan tijdens fashion week zag ik diverse bloggers en celebs paraderen in deze rokjes. Toch nog maar eens een gokje wagen dacht ik stiekem. Een ding is zeker in mijn ogen kan een Midi Skirt alleen met blote benen een panty eronder vind ik zelf echt een NO GO! Toen gister het zonnetje te voorschijn kwam en het heerlijk vertoeven was buiten besloot ik het te doen. Ik combineerde mijn nieuwe zwarte/witte ruiten Chicwish rok met een zwarte top, leren jasje en hakjes. De rok valt behoorlijk op dus ik koos ervoor om de rest rustig te houden. Uiteindelijk voelde ik mij enorm vrouwelijk, maar toen ik vandaag weer naar mijn loose fitted broek en witte Nikes greep voelde ik mij stiekem toch weer meer mijzelf. Hey, maar dat is best ok toch? Iedereen heeft zo zijn favoriete items en stijl. Ik ben benieuwd of jullie mij begrijpen en of jullie ook wel eens afwijken van jullie stijl. Ik denk namelijk dat soms even uit je fashion comfort zone stappen helemaal niet zo verkeerd is. Daarnaast ben ik natuurlijk ook heel erg benieuwd wat jullie van deze look vinden? Zouden jullie het ook dragen.

The Midi Skirt you love it or your hate it. Honestly I had to get used to it. I love it to wear skirt and dresses but I always chose for the mini versions. Don’t get me wrong I am not that type who is wearing ultra mini skirts, but in my opinion midi-skirts are a little bit prissy. But more often we see the midi skirt back in the fashion world and also the streets of Milan where filled with fashionista’s wearing midi-skirts. Ok, I thought..let’s give it a try! Yesterday when the sun was shining I decided to wear my new Chichwish midi-skirt in combination with a black top, leather jacket and high heels.  In the end I really liked my look, but honestly when I grabbed my loose fitted trousers and Nikes this morning I felt myself again. Hey, but this is ok right? I think everyone has their favourite items and own style right? I super curious if you guys sometimes step out of your fashion comfort zone. Besides that I really like to know what you think of this look.

SHOP THE LOOK:

Heels: Boohoo.com, skirt: Chicwish, jacket: Goosecraft (similar here), sunnies: Chicwishbag: vintage (similar here)

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

16 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Staat je heel goed! Ikzelf draag tegenwoordig nog bijna alleen midi, ik vind het een heel leuke lengte, zeker als je lang bent zoals ik.
    Mooi gecombineerd ook!

    XO Imke

  2. I really like this look on you! With the elegant high heels and the leather top it really looks sassy! Not prissy at all! And btw, I love your hair up…don’t see you wear it like that often…it looks very classy! xoxoxo