Santa CHÈ

Santa CHÈ  OOTD Fashionblogger Chloe Sterk Levi's jeans
Santa CHÈ  OOTD Fashionblogger Chloe Sterk Levi's jeans
Santa CHÈ  OOTD Fashionblogger Chloe Sterk Levi's jeans
Santa CHÈ  OOTD Fashionblogger Chloe Sterk Levi's jeans
Santa CHÈ  OOTD Fashionblogger Chloe Sterk Levi's jeans
Santa CHÈ  OOTD Fashionblogger Chloe Sterk Levi's jeans

Ken je het merk Santa CHÈ al? Het accessoires merk Santa CHÈ is opgericht door Malou van Soest en een van de kenmerkende items uit de collectie zijn de chaps. Deze chaps kunnen eindeloos gecombineerd worden met diverse hakken uit iedere vrouw haar garderobe. Ik kreeg een paartje thuis gestuurd en was heel erg benieuwd hoe de chaps bij mij zouden staan. Ik moet eerlijk toegeven dat het even uitzoeken was hoe ik de chaps om mijn zwarte hakken moest doen, maar het is gelukt. In de post van vandaag draag ik Santa CHÈ chaps en hoe leuk is het dat je hierdoor een diverse looks kan creëren? Ik combineerde de chaps met een grijze jeans van Levi’s, zwarte blouse en een warme furry body, maar je kan ze ook combineren met een leuk rokje of jurkje. Speciaal voor jullie geef ik een paar chaps t.w.v €129,95 weg. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder een reactie achter te laten, te vertellen dat je mee doet en deze blog te volgen via Bloglovin. Ik ben zo erg benieuwd wat jullie er van vinden. Fijne vrijdag!

Do you know the brand Santa CHÈ already? The accesory brand Santa CHÈ was started up by Malou van Soest and one of the distinct items out of the collection are the chaps. These chaps can be endlessly combined with every women’s wardrobe. I was sent a pair and was very curious how they would look on me. I have to admit it took me a while to figure out how to place them on my black high heels, but I did it. In today’s post I am wearing Santa CHÈ chaps and how much fun is this that you can create a total different look? I combined the chaps with my grey jeans by Levi’s, black blouse and a warm furry bodywarmer, but you can combine them with a fun skirt or dress as well. Especially for you I am giving away a pair of chaps with a value of 129,95 euro. All you have to do is leave me a comment below to let me know you want to join this give away, and follow via Bloglovin. I am very excited to find out what you all think. Have a great Friday

SHOP THE LOOK:

Heels: Asos, jeans: Levi’s, shirt: Vero Moda, furry blazer: vintage, chaps: Santa CHÈ

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

7 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Girl…I love these…what a smart intervention!!!! These will sell BIG time…would love to win these, I have some high heels that would go just great with these chaps! xoxoxox Good luck every one!!! 🙂