MILAN FASHION WEEK

Eindelijk is het weer tijd voor een nieuwe video. Deze week neem ik jullie mee naar Milaan waar ik was voor Milaan Fashion Week. Ik hou enorm van Italie en ik het altijd weer een feestje om naar Milaan te gaan. Dit jaar was mijn tweede fashion week en ik heb wederom genoten. Vanaf woensdag tot en met zaterdag had ik een super vol programma en rende ik van meeting naar show en van presentatie naar cocktail. Een van de hoogte punten was de indoor achtbaan bij de Philpp Plein show. En het te gekke was ook nog dat we na afloop van de show een ritje in de achterbaan konden maken. Naast de Philpp Plein show stond ook de Just Cavalli, Costume National, Roberto Cavalli. Elisabetta Franchi en Vivetta (waar ik ook nog even backstage ging) op het programma. Hieronder een aantal foto’s van de fantastische vijf dagen en wil je nou meer zien, check dan de video. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van Milaan en deze video vinden. Vind je deze video leuk? Vergeet dan niet een duimpje te geven onder of boven de video en te abonneren op mijn YouTube kanaal om iedere week up-to-date te blijven. Veel kijk plezier!

Finally it’s time for a new video. This week I’ll take you to Milan where I was for Milan Fashion Week. I really love Italy and I love to go to Milan. This year was my second fashion week and I enjoyed it again. From Wednesday to Saturday, I had a very full program and I rushed from meeting to show and from presentation of to the cocktails. One of the highlights was the indoor roller coaster in the Philpp Plein show. And it was also crazy that after the end of the show you could take a ride in the rollercoaster. Besides the Philpp Plein show the Just Cavalli, Costume National, Roberto Cavalli, Elisabetta Franchi and Vivetta (where I was also stopped backstage) were on the program. Below are some pictures of the fabulous five days and do you want to see more, check the video. I’m very curious what you think of Milan and this video. Like this video? Do not forget to give a thumbs above or below the video and subscribe to my YouTube channel to stay up to date. Have fun!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Just Cavalli show MFW Milan Fashionweek
Just Cavalli show MFW Milan Fashionweek
Just Cavalli cocktail Milan
Patrizia Pepe presentation MFW
Patrizia Pepe presentation MFW
Iceberg show MFW
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Backstage Vivetta MFW
Elisabetta Franchi show MFW
Elisabetta Franchi show MFW
YSL event with YUYU MFW

On these pictures: 1. together with Negin Mirsalehi, 2-3. Just Cavalli show, 4. Just Cavalli cocktail party, 5-6. Patrizia Pepe, 7-8. Iceberg show, 9. Backstage Vivetta show, 10-11. Elisabetta Franchi show, 12. YSL event with Yuyu Fashionbook 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

11 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Wauw, wat een onwijs toffe dingen heb je in Milaan meegemaakt zeg, gaaf om te zien! Leuk ook om bij al die merken langs te gaan en van alles wat mee te krijgen. Leuke video! Liefs!