BEAUTY TIME: L’orèal Color Riche 30′ Anniversary collection

BEAUTY TIME: Color Riche Lipsticks

Sinds 1985 zijn er totaal 350 tinten Color Riche van L’oréal uitgebracht, tot groot plezier van alle vrouwen. 30 jaar Color Riche viert L’orèal met een uitgebreid assortiment van meer dan 30 kleuren in drie verschillende finishes: satin, mat en ultra glanzend. Ik heb 5 kleuren voor jullie getest. Over Color Riche Lipsticks : Color Riche heeft een crème textuur die is samengesteld op basis van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten voor een formule die zowel de lippen verzorgd, comfortabel voelt als een longlasting hold garandeert. Het is een textuur die de tere lippenhuid verzorgt, verrijkt met plantaardige oliën voor een makkelijke applicatie en zachte lippen. De verzachtende bestand delen zorgen voor gehydrateerde lippen en optimaal comfort en een run-off bestandsdeel zorgt dat de lipstick binnen de lijntjes blijft. Dankzij de aanwezigheid van een lipiden substantie die pigmenten verspreidt zorgt de Color Riche formule dat zowel volledige las halve kleurtonen worden onthuld – ongeacht de hoeveelheid parelmoer. De lipsticks hebben een gouden huls en ogen erg chique. Het zijn mooie felle kleurtjes! Er zijn verschillende finishes.

 L’Oréal Paris is celebrating the 30th anniversary of her famous Color Riche lipsticks. L’oreal released new shades and I tested 5 of them.

BEAUTY TIME: Color Riche Lipsticks

227 Hype
Hype is een matte oranje tint. Het is een warme kleur, perfect voor in de zomer! Ook leuk om te weten: de spokesperson van deze lipstick is niemand minder dan Blake Lively.
BEAUTY TIME: Color Riche LipsticksBEAUTY TIME: Color Riche Lipsticks

131 Mistinguette

Dit is de enige kleur die wordt omschreven als mat, maar zelf zie ik er nog een subtiel gezond glansje in. Ik vind het effect heel mooi en de kleur is ook prachtig. Deze kleur ga ik zeker vaker dragen. De pigmentatie is top en hij blijft goed zitten.
BEAUTY TIME: Color Riche Lipsticks
BEAUTY TIME: Color Riche Lipsticks

370 Crazy Fuchsiaa

De naam klopt wat mij betreft niet helemaal, dit is de minst knallende kleur van de 5 lipsticks die ik heb getest. Ik vind het eerder een lief roze kleurtje met een hoop glans. De pigmentatie is van deze wat minder en de lipstick is niet echt mijn ding.

89

132 Magnolia Irréverent

De Spokesperson van deze lipstick is Karlie Kloss. Magnolia Irréverent is een paars roze tint. De kleur is lekker hydraterend, blijft prima zitten en is mijn favoriete kleur!

BEAUTY TIME: Color Riche Lipsticks
BEAUTY TIME: Color Riche Lipsticks297 Red Passion

Rode lipstick kan uiteraard niet ontbreken! De spokes person van deze kleur is Bianca Balti, een Italiaans model. Ik vind dit een mooie intense rode lipstick met een prachtige glans en dit is voor mij een perfecte roodtint.

BEAUTY TIME: Color Riche Lipsticks13

De kwaliteit van deze lipstick is erg goed. Crazy Fuchiaa is niet zo mijn kleur, maar de andere kleuren vind ik prachtig. Uiteindelijk zijn Magnolia Irréverent en Mistinguette mijn favoriete kleuren. De Color Riche 30′ Anniversary collection is verkrijgbaar vanaf april 2015 voor een verkoopadvies van €14,95.

The quality of the lipsticks are really good. Crazy Fuchiaa is not really a shade I would wear, but the other shades are gorgeous. Magnolia Irréverent and Mistinguette are my favorite shades. The lipsticks retail for €14,95 and this collection is available in april 2015.

Liefs, Wies

Volg mij ook op : Instagram | Twitter | Facebook |Bloglovin|Youtube

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

3 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.