VLOG: STOCKHOLM & COPENHAGEN FASHIONWEEK

All pictures photographed with Olympus PEN

Zoals je in bovenstaande video wel zou zien en horen werd ik de laatste dag van Kopenhagen FashionWeek ziek. Ik had opeens vet last van mijn keel, hoofdpijn en koorts. Natuurlijk ben ik wel doorgegaan, omdat ik bepaalde shows niet wilde missen. Door dit kwam ik wel super ziek thuis en bracht ik merendeels van het weekend door in mijn bed. Gelukkig voel ik mij niet weer beter (nog wel verkouden), maar met mijn keel gaat het weer prima. Doordat ik het hele weekend op bed heb gelegen komt de maandag VLOG Stockholm & Copenhagen Fashionweek een dagje later online. Excuses, maar hier is hij dan. De VLOG van deze week gaat natuurlijk over al mijn avonturen tijdens Stockholm & Copenhagen Fashionweek. Eerlijk is eerlijk het was pittig, maar zo enorm leuk! Je komt namelijk zo veel verschillende bloggers, fotografen en leuke mensen tegen. Daarnaast hou ik van reizen en mode dus het kon niet op. Benieuwd? Check dan snel de video. Vind je deze video leuk? Vergeet dan niet een duimpje te geven onder of boven de video en te abonneren op mijn YouTube kanaal om iedere week up-to-date te blijven. Veel kijk plezier!

Today it is time for a new VLOG. This video blog is about my adventures during Stockholm and Copenhagen fashion week. I hope you like it! Thank you Sarah Mikaela for the awesome pictures in Stockholm, Rikke May for the amazing time in Copenhagen and Lizzy van der Ligt for being the best breakfast partner during my last day in Copenhagen. Enjoy Watching!

Shows in this video: HunkyDory, Carin Wester, Ida Sjöstedt, House of Dagmar, Cheap Monday, Baum und Pferdgarten, Designers Remix

STOCKHOLM & COPENHAGEN FASHIONWEEK DESIGNERS REMIX
STOCKHOLM & COPENHAGEN FASHIONWEEK
STOCKHOLM & COPENHAGEN FASHIONWEEK DESIGNERS REMIX
STOCKHOLM & COPENHAGEN FASHIONWEEK OLYMPUS PEN GENERATION
STOCKHOLM & COPENHAGEN FASHIONWEEK OLYMPUS PEN GENERATION
STOCKHOLM & COPENHAGEN FASHIONWEEK OLYMPUS PEN GENERATION BAUM UND PFERDGARTEN
STOCKHOLM & COPENHAGEN FASHIONWEEK OLYMPUS PEN GENERATION
STOCKHOLM & COPENHAGEN FASHIONWEEK OLYMPUS PEN GENERATION
STOCKHOLM & COPENHAGEN FASHIONWEEK OLYMPUS PEN GENERATION
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

6 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Ik vind het zo zonde dat je jezelf zo opmaakt! Als je je wenkbrauwen wat minder heftig aanzet en je ogen niet zo zwart omlijnt zou je veel mooier zijn.

  2. Leuke video!! Tof
    Ik heb hulp nodig voor een goede fotocamera.. Weet jij misschien soms iets, een fijne van goede kwaliteit voor shows en andere events
    Ik hoor het graag van je… Stuur mij anders hierover een berichtje op mijn blog.

    Groetjes

    P.S. Ga zo door met je blog.!!