MATCHING

Fashionista Chloe OOTD
Fashionista Chloe OOTD
Fashionista Chloe OOTD
Fashionista Chloe OOTD
Fashionista Chloe OOTD
Fashionista Chloe

Items matchen, je haat het of je houd er van. Zelf vind ik deze trend echt super leuk. Vorige week toen ik dit bordeaux rode pak tegen kwam kon ik hem dan ook niet laten hangen. Ander bijkomend voordeel is dat deze outfit ook nog eens super comfortabel zit. Ik combineerde deze outfit met zwarte hoge hakken en mijn favoriete Saint Laurent zonnebril. Zelf ben ik 172 cm lang, maar toch vond ik mijzelf te klein om dit pak met platte schoenen te dragen. Ik ben super benieuwd wat jullie van deze look vinden. Zouden jullie het pak ook zo combineren of toch kiezen voor platte schoenen? Fijne maandag!

The matching outfit, you love it or you hate it. I really like this trend. Today I show you my Zara burgundy matching suit. I decided to combine it with heels and my Saint Laurent sunnies. I am really curious what you think of today’s outfit. GO or NO GO? Please let me know. Happy Monday!

SHOP THE LOOK:
Heels: Asos, trousers-shirt: Zara, sunnies: Saint Laurent

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

18 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Wow wat mooi Chloe! Love it <3 Zelf denk ik dat ik te klein ben voor een setje als dit. Zou denk ik een witte blouse in de broek dragen en uiteraard met killerheels! Het staat jou in ieder geval prachtig lief!!

    xxxx Saranda