BEAUTY TIME: Yves Saint Laurent Désir de Jour

YSL SPRING COLLECTION BEAUTY BLOGGER

Yves Saint Laurent heeft weer een mooie lente collectie uitgebracht: de Spring ’15 Désir De Jour collectie. Lente collecties hebben vaak een lieve uitstraling, maar ik vind deze producten er ook stoer uitzien! Ik ontving een gedeelte van de collectie om te reviewen voor jullie. Ik ontving uit de collectie de Tint-in-Oil in 5 Cherry Me Cherie , de Blush Volupté 4 Baby Doll en het Palette Ombres de Jour. 

I recieved some of the products from the Désir De Jour collection from Yves Saint Laurent. I tested the products and I created a make-up look 

YSL SPRING COLLECTION BEAUTY BLOGGER

YSL SPRING COLLECTION BEAUTY BLOGGER

Yves Saint Laurent Blush Volupté “4 Baby Doll” (€47,95)


Over het product: “Blush Volupté geeft de wangen een kleurrijke toets. Het palet zit in een uniek gouden verpakking en heeft een toon-op-toonmotief in reliëf dat hulde brengt aan de Mondriaan-jurk. Een stralende kleur gecombineerd met een hart licht om het gezicht te modelleren.”

YSL SPRING COLLECTION BEAUTY BLOGGER

Bij de blush zit een mooi hoesje met het YSL logo erop. De blush zelf heeft een chique gouden verpakking. De blush heeft een inhoud van 9 gram.  Daarnaast zit er een grote spiegel in de blush en zit er een applicator bij. De blush is een mooie koelroze tint. Het is echt zo’n lief roze kleurtje die perfect is voor in de lente. De kleur in het midden heeft een lichte glans. Wat mij opvalt aan deze blush is dat hij erg natuurlijk overkomt.

Baby Doll is a cool toned pink shade. Perfect for the pale girls out there!  I really like how this blush blends with my skin.  

YSL SPRING COLLECTION BEAUTY BLOGGER

5 Couleurs Pret-a-Porter (€68,00)

Het ster product van deze collectie is wat mij betreft uiteraard het oogschaduw palette. Ik vind de verpakking zo onwijs mooi! Yves Saint Laurent heeft wel vaker speciale limited edition verpakkingen. Leuk voor de verzamelaars onder ons!

YSL SPRING COLLECTION BEAUTY BLOGGERYSL SPRING COLLECTION BEAUTY BLOGGER

De kleur samenstelling is goed gekozen. De natuurlijke tinten zijn gecombineerd met een roze kleur. Vier van de kleuren zijn shimmery en de zwarte kleur is mat met een roze glitter. De pigmentatie ziet er erg goed uit!

I feel like the eyeshadow palette is the star product from this collection. I’m in love with the packaging! The palette contains four shimmery shades and one matte shade with a pink sparkle. The pigmentation is really good. 

YSL SPRING COLLECTION BEAUTY BLOGGER

Tint-in-Oil “5 Cherry Me Cherie” (€ 31,95)


Over het product: “ Volupté Tint-in-Oil is een revolutionaire innovatie, een onmogelijke versmelting van olie en kleur – twee elementen die elkaar normaal gezien afstoten, in een unieke hybride formule: de eerste tint-in-oil voor lippen van Yves Saint Lauren. De kleur zit homogeen verspreid in een complex van vijf oliën – abrikozenpit-, macadamia-, koriander-, jojoba- en passiebloemolie. Yves Saint Laurent creëerde de eerste vloeibare balsmen voor Les Belles de Jour: De lippen worden gevoed en verzorgd en zijn heerlijk zacht. De kleur komt vrij.”


YSL SPRING COLLECTION BEAUTY BLOGGERYSL SPRING COLLECTION BEAUTY BLOGGER

De applicator van dit product is in de vorm van lippen, super leuk bedacht toch? Je kunt de kleur makkelijk aanbrengen. Zoals je ziet komt er op mijn lippen een stuk veel kleur vrij. Dit lipproduct werkt heel hydraterend, plakt niet en hij ruikt naar watermeloen.

The Tint-in-Oil is hydrating lip product. It contains five oils. This is a really pretty pink shade. The Tint-in-Oil isn’t sticky at all and it smells like water melon. I really like this product. 

YSL SPRING COLLECTION BEAUTY BLOGGER

Dit is de complete make-up look die ik heb gemaakt met de producten uit de Désir De Jour collectie. Ik heb alle oogschaduw kleuren gebruikt, de blush en de Tint-in-Oil. Ik ben erg tevreden over de look, wat vinden jullie?  De Yves Saint Laurent Désir de Jour collectie zal vanaf eind februari 2015 te koop zijn bij De Bijenkorf, ICI Paris XL en Douglas. Ga jij een van de items aanschaffen?

Above you can see my total look with the products from the Desir De Jour Collection. I am super curious what you think of my look and are you going to buy some products from this YSL collection. Please let me know in the comments bellow. 

Liefs, Wies

Volg mij ook op : Instagram Twitter | Facebook |Bloglovin|Youtube

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

7 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.