BEAUTY TIME: SMASHBOX REVIEW

1
Smashbox is één van mijn favoriete cosmetica merken. Ze hebben onwijs mooie producten die perfect zijn voor fotografie. Ik was ook heel blij toen ik van Chloë hoorde dat ik een aantal producten mocht testen. Alle producten zitten verpakt in mat zwarte doosjes. Ik ontving een Photo Op Eye Trio in de kleur Cover Shoot, Een Halo Longwear blush in de kleur Warm Glow en een Smashbox O-Gloss in de kleur Intuitive.

Smashbox is one of my favorite cosmetic brands. They have lovely products that are perfect for photography. I recieved an eyeshadow trio, a lipgloss and a blush.

2

Smashbox Photo Op Eye trio Cover shoot €27,50

4

Ik was al in het bezit van een oogschaduw trio van Smasbhox in de kleur Autochrome . De kwaliteit van deze oogschaduws vind ik heel erg goed dus ik had ook hoge verwachtingen van het Cover shoot trio.

 


Smashbox zegt over het product: De prachtige trio’s zijn speels en kleurrijk. Intense, sterke tinten in slechts één beweging. Elk trio bevat 3 bij elkaar passende oogschaduwkleuren: basiskleur, contourkleur en accentkleur. U hoeft zich dus niet meer af te vragen welke kleuren u samen kunt gebruiken. U vindt zelfs applicatietips op het verwijderbare etiket.
• Uiterst gemakkelijk aan te brengen, fluweelzachte formule
• Uiterst gepigmenteerde, egale kleur
• Langhoudend resultaat


7810

De prijs van de trio is € 27,50, wat betekend een prijs van €9,20 per kleurtje en dat vind ik een prima bedrag voor een product van Smashbox.  Het trio bevat de kleuren Flirt, Dusk en Haze. Flirt is shimmery en de andere kleuren zijn mat. Matte kleuren hebben vaak een stuk minder pigment, maar zoals je ziet is de pigmentatie van dit product super goed. Daarnaast zijn de kleuren combinaties  goed op elkaar afgestemd en de de oogschaduw blijft gedurende dag zitten. Ik draag zelf wel elke dag een oogschaduw basis.

The first product I tried is the Photo Op Eye Trio in the shade Cover Shoot. This little trio contains two matte shades and one shimmery shade. The color payoff is really good. Overall I really like the quality and the color combination of Cover shoot. 

12

 Smashbox O- Gloss Intuitive Lipgloss €22,00

O- Gloss Intuitive Lipgloss is een lipgloss die zich aanpast naar de kleur van je lippen. Ik ben eigenlijk niet zo’n lipgloss persoon, want ik hou niet zo van dat plakkerige gevoel.


Over het product: Creëer uw eigen glanzende roze lippen! Deze vernieuwende formule, de eerste intuïtieve lipgloss, is transparant wanneer hij wordt aangebracht en krijgt uw eigen persoonlijke rozige tint als reactie op uw huid.


Deze lipgloss vind ik niet vervelend aanvoelen! De gloss breng ik transparant op en veranderd daarna in een lief roze kleurtje. Omdat de glans niet te is, ben ik erg te spreken over deze gloss. Alleen weet  ik eerlijk gezegd niet of ik €22,00 uit zou geven aan een lipgloss, omdat ik geen lipgloss persoon ben.

I’m not really a lipgloss kind of girl but I do really like this O- Gloss Intuitive lipgloss by Smashbox. It’s clear but it turns into a pretty pink shade when you apply it. The shade is quite sheer and perfect for a natural look. 

13

Long Wear Blush in Warm Glow €28,00

Ik ben gek op blush en bezit zelf de kleur Warm Glow, waar ik razend enthousiast over ben! Daarnaast heeft Smashbox nog vijf andere kleuren in hun Long Wear Blush lijn.


Smasbox zegt over het product: “Geïnspireerd op de Halo Hydrating Perfecting Powder. U krijgt een heldere, gezonde blos met deze langhoudende blush. De kenmerkende slijper slijpt de juiste hoeveelheid zodat u telkens opnieuw een perfecte blos krijgt.”


14

16

Door te draaien komt de poeder omhoog, wees wel voorzichtig want je hebt al snel te veel. Ik raad ook aan om je kwast af te tikken voor het aanbrengen van de blush. Hieronder zie je de poeder omhoogkomen. Het systeem is even wennen,  ik draaide zelf namelijk ook te ver. Maar ben je gewend dan is het super makkelijk te gebruiken. Daarnaast zit er een spiegel in het doosje, waardoor je het product ook onderweg kan gebruiken. Wat vinden jullie van de kleur? Ik ben verliefd!

17

I also tried the Halo Long Wear Blush in the shade Warm Glow. I really loved the warm finish this blush gives my face. The shade stays on my face for the entire day. I do recommend tapping of your brush before you apply the blush to your cheecks to make sure you don’t apply too much product.

The Smashbox Look

18

Hierboven draag ik alle producten en vind het enorm mooi bij elkaar passen. Wat vinden jullie ervan? Ik zelf vind het een sprankelende maar toch natuurlijke look.

19

Aan het einde van de dag zaten de blush en mijn oogschaduw nog perfect. De lipgloss moet je natuurlijk wel nog eens opnieuw aanbrengen. Smashbox heeft bij mij nog meer pluspunten gescoord! Alle producten zijn super goed en blijven mooi zitten. Ik ben vooral fan van de oogschaduw en de blush en ga deze denk ik iedere dag dragen.

Above you see the result with all the products. At the end of the day my make-up still looked perfect. Ofcourse I had to re-apply the lipgloss. The eyeshadow trio and the blush are my favorite products. I’m pretty sure I’ll be using the products in my daily routine. 

Wat is jouw favoriete Smashbox product? 

What is your Favorite Smashbox product? 

♥ Liefs, Wies

Volg mij ook op : Instagram Twitter | Facebook |Bloglovin|Youtube

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

5 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.