VLOG: FLORENCE FOR FIRENZE4EVER


SHOP THE LOOKS FROM THE VIDEO:

Vorige week was het weer tijd voor het event van het jaar, Firenze4Ever, georganiseerd door LuisaViaRoma. Voor mij was dit het vierde seizoen van Firenze4Ever (check seizoen 1, seizoen 2, seizoen 3), maar het event zelf gaat al 10 seizoenen mee. Tien seizoenen betekend natuurlijk FEEST, speciaal voor deze editie stak LuisaViaRoma het event in een gouden jasje. En natuurlijk met een gepaste dresscode: Gold Obsession. Het was weer een spektakel met vuurspuwers, lekker eten, een gast optreden van Clean Bandit en natuurlijk heerlijke cocktails. Dit keer was ik samen met mijn mannelijke blogger Maarten en het was daarom erg interssant om ook de bekende Pitti Immagine te bezoeken. Twee dagen lang struinde we over de beurs en ontdekte we diverse nieuwe merken. Daarnaast bezochten we ook een super exclusief privé feestje van Tia Maria (check de blog erover hier), aten we heerlijk bij restaurant Zaza, danste we bij het FURLA event en konden we het niet laten om midden in de nacht in een verlaten straat foto’s te maken in een foto hokje. Je hoort het wel weer, het was een groot feest. Benieuwd naar meer? Bekijk dan vooral de video hierboven.

Last week it was time again for the biggest fashion party of the year, Firenze4Ever, organized by LuisaViaRoma. I attended the event for the 4th time and Firenze4Ever celebrated their 10th anniversary. No anniversary without a special party so LuisaViaRoma decided to chose for a exclusive gold party with the dresscode: Gold Obsession. It was amazing with delicious food, a performance by Clean Bandit and of course jummie cocktails. This time I went to Florence with my men’s blogger Maarten and therefor we decided to go to fashion fair Pitti Imagine. Two days long we strolled over the fair and discovered amazing new brands. Besides that we also attended the exclusive Tia Maria party, ate at restaurant Zaza, danced at the FURLA party and had the time of our life. Yes, Florence was one big PARTY! Do you want to see more? Than please check my video. Happy Monday!

Fashionista Chloe, Firenze4ever by Luisaviaroma Adenorah blogger Paris
Fashionista Chloe, Firenze4ever by Luisaviaroma Furla event Florence
Fashionista Chloe, Firenze4ever by Luisaviaroma
Fashionista Chloe, Firenze4ever by Luisaviaroma
Fashionista Chloe, Firenze4ever by Luisaviaroma Duomo
Fashionista Chloe, Firenze4ever by Luisaviaroma  Ponte Vecchio
Fashionista Chloe, Firenze4ever by Luisaviaroma
Fashionista Chloe, Firenze4ever by Luisaviaroma

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

7 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Wat een gave video weer, ik waande me in Italië! Leuk wag je allemaal mee maakt, leuke shorts! Mooie muziek onder je filmpje, en gave foto s! Vooral foto 1