VLOG: COLOURSHINE TREATMENT SALON B

Een paar weken geleden tijdens de open dag van het Mooi PR kwam ik in contact met Salon B. Salon B is een bekende haar studio die onder andere te vinden is in Arnhem, Amsterdam en Haarlem. Tijdens de open dag werd mij meer verteld over de colourshine behandeling. Deze transparante, verzorgende glanskleuring op natuurlijke basis geeft je haar maximale shine. Natuurlijk werd ik nieuwsgierig naar de behandeling. Ik heb mijn haar nog nooit gekleurd en volgens de insiders van Salon B zou deze behandeling mijn haar meer glans geven. We besloten een afspraak in te plannen. Vorige week was het zo ver en ging ik naar Salon B Amsterdam Centrum. Om jullie een goed beeld te geven van de behandeling heb ik een video gemaakt (bekijk deze hierboven). De behandeling duurt ongeveer anderhalf uur (inclusief een persoonlijk adviesgesprek, wasmassage, conditioning met hot towel, drogen en stylen en drankjes naar keuze). Normaal heb ik altijd stijl haar en Sue vond het een uitdaging om een keer krullen te creëren. Met een krultang en speciale stylist dust (poeder) werd mijn haar in de krul gebracht. Het resultaat was echt super mooi, maar toch moest ik even wennen. Opeens had ik zoveel krul, je krijgt dan toch een ander gezicht. De poeder is echt ideaal en geeft je haar super veel volume, alleen de dag erna voelt je haar wel vies aan (logisch natuurlijk). Na het die dag erna nog een keer gewassen te hebben glansde mijn haar nog steeds en het ziet er een stuk gezonder uit. Ik ga mijn haar nooit verven, maar ga zeker nog een keer terug naar Salon B voor een colourshine behandeling. Zo af en toe mogen we onze dierbare haartjes best in de watten leggen toch? Wil je ook een colourshine behandeling? Bel dan gewoon even naar Salon B (0203300662) en vraag naar Sue. De kosten van een colourshine bedragen 45 euro.

A few weeks ago during the opening week Mooi PR I got in touch with Salon B. Salon B is a well known hair studio to be found in Arnhem aswell as other locations such as Amsterdam and Haarlem. During the opening day I was explained about the colourshine treatment. This transparant, treating soothing shine treatment in a natural treatment gives you a max shine. Ofcourse I was inquisitive about the treatment. I have never coloured my hair before and according to the insiders of Salon B it would give my hair more shine. We decided to make an appointment. Last week it was that time and I went to Salon B in Amsterdam Centrum. To give you all a good picture of the treatment, I video taped the event. (see above). The treatment takes about 1 1/2 hour (including a personal advice conversation, wash massage, conditioning with hot towel, drying, styling and drinks of choice). Normally I always wear straight hair, but Sue thought it to be a challenge to curl my hair. With a curling iron and a special product (dust) my hair was transformed in curls. The result was really beautiful, but never the less I had to get used to it. All of a sudden I had so many curls and that gives you a different look. The powder is ideal and gives you massive volume but the next day your hair feels a bit dirty (understandable). After another wash the next day, my hair still had a beautiful shine and looked a lot healthier. I will never dye my hair but I will go back to the Salon for sure for a colourshine treatment. Once in a while your hair needs some pampering too, right?

SALON B Centrum, Gravenstraat 22, 1012 NM Amsterdam

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

3 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.