VLOG: AMSTERDAM FASHION WEEK

Het is maandag en dat betekend tijd voor een nieuwe video. Deze week staat in het teken van Amsterdam Fashion Week. Vandaag is Amsterdam Fashion Week nog in volle gang, maar ik ben zoals jullie weten in Stockholm. Door middel van deze video neem ik jullie even mee terug naar de prachtige show van Edwin Oudshoorn. Natuurlijk filmde ik de hele dag door dus komt ook mijn bezoek aan PR bureau Are you Swedish, Boohoo HQ en mijn verblijf in Andaz Hotel Amsterdam voorbij. Genoeg gepraat, ik ben super benieuwd wat jullie van mijn video vinden. Vind je deze video nou leuk vergeet dan niet om een duimpje te geven onder de video en te abonneren op mijn YouTube kanaal om iedere week up-t0-date te blijven van al mijn avonturen. Veel liefs uit Stockholm.

It’s Monday which means a new video! This video of this week is about Amsterdam Fashionweek. Right now Amsterdam Fashionweek is still in full swing, but I am already in Stockholm. By this video I take you back to the spectacular show by designer Edwin Oudshoorn. I also visited press agency Are you Swedish, Boohoo HQ and had an amazing stay at Andaz Hotel Amsterdam. You will also see more about that in the video. Are you excited? Don’t forget to give thumbs up if you like the video and subscribe to my video if you want to keep updated. Greetings from Stockholm.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

6 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.