BEAUTY TIME: L’OREAL HAIRSHOW + DENNIS DIEM MBFWA

Hello beauties! Ik was afgelopen zondag voor Chloë aanwezig bij Fashionweek Amsterdam. Ik ging naar de L’oreal haarshow en een show van Dennis Diem en ik heb voor jullie gevlogt. Het is mijn eerste vlog en ik ben benieuwd wat je er van vindt.Veel kijk plezier!
Hello beauties! Last Friday I went to Amsterdam Fashionweek. I atteneded the L’oreal hairshow and the Dennis Diem Fashionshow. Especially for you I made my first video blog and I am super excited what you think. Enjoy Watching!

♥ With love, Wies

Instagram Twitter | Facebook |Bloglovin|Youtube

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

Nog geen reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.