BEAUTY TIME: EASY GOING SATURDAY LOOK

Beauty time: Easy going look Beautyblogger Wies
Ik  heb vandaag weer een nieuwe FOTD voor jullie! Omdat ik toetsweek heb ik deze week weinig make-up gedragen. Toch had ik zin om een dagje lekker make-up te dragen en dit is de look die ik heb gemaakt. / Today I have another FOTD for you guys. I had a really bussy week at  school so I didn’t wear a lot of make-up. This is the only day that I did a full look.

Beauty time: Easy going look Beautyblogger Wies

Mijn huid is momenteel vrij droog en ik had ook niet zo veel zin in een enorme dekking. Daarom mixte ik mijn Revlon Colorstay foundation #150 Buff met mijn Smashbox Hydrating foundation primer. Verder gebruikte ik nog mijn Collection Lasting Perfection concealer en poederde ik mijn gezicht af met mijn Benefit poeder. Ik gebruikte de 4e kleur van de Blushes/Bronzers uit mijn ELF Make-up Artist palette om mee te shapen en ik gebruikte de tweede kleur als blush./ My  skin is currently quite dry and I didn’t feel like wearing a lot of coverage so I mixed my Revlon foundation with my primer. I used my Collection concealer and I used my Benefit powder. I used the fourth shade from the blushes/bronzers in my ELF Make-up Artist Palette to shape my face and I used the second shade for blush. 

Beauty time: Easy going look Beautyblogger Wies

Ik had zin in om een zachte roze ooglook te maken en ik gebruikte daarvoor wederom kleuren uit het ELF MUA palette.  Ik bracht nog een winged liner aan met mijn M.A.C eyeliner in Rapidblack en ik gebruikte mijn gebruikelijke Max Factor mascara. Ik besloot ook nog nep wimpers aan te brengen en ik gebruikte wimpers van ELF uit de 1,00 lijn. Ook gebruikte ik onder mijn oog Essence Crystal eyeliner in Rosy Rush. /I used the same ELF MUA palette for my eyeshadow. I applied a winged liner with my MAC liner and I used my Max Factor Mascara. I also applied some fake lashes (the ELF Dramatic Lashes). I also used my Essence Crystal eyeliner in Rosy rush for some extra shimmer. 

Beauty time: Easy going look Beautyblogger Wies
Ik heb mijn wenkbrauwen bijgetekend met een poeder van Inglot en mijn Dipbrow pomade van Anastasia. /I filled in my brows with a powder from Inglot and Dipbrow Pomade from Anastasia

Liefs, Wies

                                                    Volg mij ook op : Instagram Twitter | Facebook | Bloglovin Youtube

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

4 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.