BEAUTY FRIDAY: WINTER ESSENTIALS

WINTER ESSENTIALS
Het weer in Nederland wordt steeds slechter en daarom wil ik graag met jullie een aantal van mijn winter beauty essentials delen.
/ The weather is getting colder here in the Netherlands, so here are some of my winter beauty essentials!

WINTER ESSENTIALS
Laat ik beginnen met mijn nagel verzorging. Ik gebruik op dit moment een S.O.S kit van Collistar. Mijn acryl nagels zijn er net afgegaan dus mijn nagels kunnen wel dat beetje extra verzorging gebruiken!/ Currently I am using the S.O.S kit by Collistar for my nails. I removed my acrylic nails so my nails are currently really damaged.
WINTER ESSENTIALS

Op mijn lippen gebruik ik momenteel Elizabeth Arden 8 Hour Cream. Dit spul is echt super voor droge en kapotte lippen. /My favorite lipbalm at the moment is Elizabeth Arden 8 hour cream. This stuff is amazing for cracked lips. 

WINTER ESSENTIALSWINTER ESSENTIALSMijn favoriete winter lipstick is M.A.C Diva, dit is een mooie diepe rode kleur. Op de foto draag ik de lipstick en vind deze lipstick mij zo’n chique uitstraling geven! / My current favorite winter lipstick is M.A.C Diva, this is a gorgeous deep red shade.  I really love how pulled together this lipstick makes me look.       

WINTER ESSENTIALS
Nog een favoriet is de setting spray van Urban Decay: Deze zorgt ervoor dat mijn make-up goed blijft zitten, zelfs met dit regenachtige weer. / Another favorite: a setting spray by UD. This spray makes sure my face make-up stays in place.

WINTER ESSENTIALS
Ook heb ik een extra stap aan mijn skincare toegevoegd, ik gebruik nu ook de Ahava Dead Sea Osmoter Concentrate. Deze soort voor een mooie radiance look en hydrateerd. Ik breng deze aan voor mijn dagverzorging. Er zitten trouwens ook actieve dode zee mineralen in. Ik merk dat mijn huid de extra hydratatie erg goed kan gebruiken nu met de kou!/ Currently I expanded my skincare routine. I started using this serum bij Ahava. So far I have really been liking the result the product gives me.

WINTER ESSENTIALS
Het laatste item: Mijn Lush Snow Fairy Limited Edition Shower Gel. Deze ruikt zo goddelijk! Ik ben hier echt helemaal fan van. Ik gebruik deze lekker bij een warme douche na een lange dag. de gel ruikt een beetje naar Bubble gum./The last item: My Lush Snow Fairy Limited Edition Shower Gel. This is my current favorite shower gel.

Wat zijn jouw beauty winter essentials? 

 Liefs, Wies

Volg mij ook op : Instagram Twitter | Facebook | Bloglovin Youtube

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

9 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Hele mooie kleur idd!
    Zelf hou ik echt niet van snow fairy maar ik heb nog anderhalve fles van de limited edition Sno White en daar ben ik echt verliefd op <3

    -X-