VLOG: VILA NEW SHOP CONCEPT OPENING


Net voordat ik vertrok naar Aruba was ik een dagje samen met mijn mannelijke gastblogger Maarten in Amsterdam. Ik was hier onder andere voor de VILA new concept store opening en ontmoette daar een aantal volgers. Het was zo tof om iedereen te ontmoeten en ik ben ook heel dankbaar voor deze fantastische avond. Voor het event (in de middag) had ik al een kleine meeting met het team van VILA Denmark, fotografeerde ik een aantal looks. at ik pizza met Maarten en eindige ik uiteindelijk met Maarten en zijn broer en zusje bij Kantjil & de Tijger in Amsterdam. Mijn vorige vlog over Stockholm kreeg enorm veel goede reacties en duimpjes en ik besloot daarom tijdens deze dag in Amsterdam maar weer een te vloggen. Samen met Maarten legde ik alles vast en ik ben echt super benieuwd wat jullie er van vinden. Vinden jullie dit soort vlogs nou leuk dat het dan vooral weten hieronder en vergeet geen duimpje omhoog te doen onder de video. PS. Inmiddels ben ik weer terug in Nederland en kon ik dus eindelijk de video posten. Aruba was echt fantastisch en ik ben bezig met het editen van de vlog. Woensdag vertrek ik naar Londen en ik hoop de vlog voor deze tijd online te zetten. Ik hou jullie op de hoogte.

Just before I left for Aruba, I had a day out with my male guest blogger Maarten in Amsterdam. I was here for the opening of the new VILA concept store and met a few of my followers there. It was so nice to meet everyone and I am also very grateful for this fantastic evening. Before the event started (in the afternoon) I had a little meeting with the team of Denmark VILA, I photographed a couple of looks, I ate pizza with Maarten and I ended up with Maarten and his brother and sister at Kantjil & Tijger in Amsterdam. My previous vlog about Stockholm got a lot of good comments and thumbs, and I therefore decided to vlog this day in Amsterdam once again. Along with Maarten I captured everything and I’m really curious what you think. If you like this kind of vlogs’s let me know in the comments below and do not forget to give me thumbs up below the video. Ps. Now I’m back in the Netherlands and I am able to finally post the video. Aruba was really fantastic and I’m working on editing the vlog. Wednesday I leave for London and I hope to put the vlog online before I leave. I will keep you informed.

VILA NEW CONCEPT STORE OPENING AMSTERDAM VILA NEW CONCEPT STORE OPENING AMSTERDAM VILA NEW CONCEPT STORE OPENING AMSTERDAM VILA NEW CONCEPT STORE OPENING AMSTERDAM VILA NEW CONCEPT STORE OPENING AMSTERDAM
VILA NEW CONCEPT STORE OPENING AMSTERDAM

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

12 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.