VLOG: VALHALLA FESTIVAL 2014

Het is maandag dus weer tijd voor een nieuwe video. Zaterdag 20 december was het weer tijd voor Valhalla Festival in de RAI Amsterdam. Valhalla is een van mijn favorieten festivals (check hier de video van 2013), vooral omdat er altijd zoveel te zien en te beleven valt. De meeste winter feestjes zijn rauw en draait het alleen om de muziek (wat ook niet verkeerd is), maar hier is echt aan de aankleding gedacht. Samen met Maarten ging ik op pad om Valhalla 2014 te ontdekken en we kwamen weer heel veel mooie, leuke en inspireerde dingen tegen. Hierna was het tijd om te dansen samen met Maarten, zijn broer Tim en zusje Maud. Tot in de late uurtjes of beter vroege ochtend hebben wij genoten en gedanst op de beats van Girls Love DJ’s, Joris Voorn en Kolsch. Benieuwd naar meer? Check dan snel de video hierboven. Kijk, geniet en hopelijk zie ik jullie allemaal volgend jaar! En… vergeet niet een duimpje (onder de vide0) te geven of dit bericht te liken via de bekende Facebook like button als je deze video leuk vindt.

It’s Monday and it is time for a new video. Saturday the 20th of December it was time again fro Valhalla Festival at RAI Amsterdam. Valhalla is one of my favorite festival so I was excited (check the video about last year here). Together with Maarten, his brother Tim and sister Maud I had an amazing time and danced till late or better early in the morning on the beats of Girls Love DJ’S, Joris Voorn and Kolsch. Are you curious to more than please check the video.

 

 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

Nog geen reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.