VLOG: OPNAMES OMROEP GELDERLAND

Het video bloggen of terwijl vloggen bevalt mij erg goed en ik ben van plan iedere maandag een nieuwe video online te plaatsen. De ene week zou dit een VLOG zijn waar ik jullie mee op pad neem, maar de andere week kan dit ook een meer persoonlijke video zijn. Laat vooral hieronder weten waar jou voorkeur naar uit gaat en dan probeer ik daar rekening mee te houden. Anyway, vorige week maandag was ik weer een dagje in Amsterdam. Ik werd die dag gevolgd door een cameraman van Omroep Gelderland voor een nieuw TV programma dat vanaf januari op TV komt. Ik ging onder andere langs bij het hoofdkantoor van Levi’s, maakte outfit foto’s en dronk een lekkere cocktail bij de lancering van het nieuwe business boek van Annic van Wonderen (bekend van I love Fashionnews) genaamd Masterclass ondernemen. Benieuwd? Check dan snel de video. Vind je deze video leuk? Vergeet dan vooral niet een duimpje te geven op deze video en te abonneren op mijn youtube kanaal hier! Veel kijk plezier.

I am really into vlogging lately and thinking about to post a vlog every Monday from now on. Please let me know  which kind of video blogs you would like to see (I know it is in Dutch, but maybe you have some suggestions for me). Anyway, last Monday I was in Amsterdam. and  Dutch TV station Omroep Gelderland followed me for a new TV program which will be broadcasted in January on TV. During the day I went to the Levi’s HQ, took some outfit pictures and attended the book launch of Annic van Wonderen. Are you curious for more. Then please check my video. If you like this video please give thumps up and don’t forget to subscribe on my Youtube channel right here.

nieuwe business boek van Annic van Wonderen

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

4 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. erg leuke video en wow grote camera inderdaad die je volgt haha dat lijkt mij ook echt wennen! Jij mag wel een keer met mij shoppen haha want ik kan echt heel slecht kleding kopen! Jij ziet er altijd super uit! liefs