VLOG: LONDON PRIMARK SS15

Nadat ik een dag thuis was uit Aruba vertrok ik alweer richting Londen voor de Primark persdag.  Met een slaperig hoofd gooide ik mijn hand bagage koffer vol en pakte ik dinsdag avond de trein naar Schiphol. Ik vloog woensdag ochtend al vroeg dus besloot dinsdag avond al te overnachten bij Citizen M Schiphol Airport. Maandag ochtend kwam ik aan op Schiphol vanuit Aruba en dinsdag avond was ik dus alweer terug, dit was best wel gek. Anyway, Citizen M ligt op 5 minuten loop afstand van Schiphol Airport dus dit is ideaal. Na een lekker nachtje geslapen te hebben kon mijn trip naar Londen beginnen. Meestal vlieg ik op Londen Gatwick of Stansted, maar deze keer vloog ik met KLM naar Londen Heatrow. Dit was echt ideaal want bij aankomst was ik met 15 minuten midden in het centrum. De eerste dag had ik vooral vrije tijd en plande ik dus vol (niet nadenkend aan een jetlag) met meetings en afspraken. Aan het eind van de middag kwam ik dus gesloopt aan in mijn hotel kamer. Mijn trip met Primark begon eigenlijk pas in de avond toen we met ze’n alle gingen eten bij restaurant Hawksmoor. We waren dit seizoen met een klein groepje dus dit maakte het extra gezellig.  Na een lekker diner genoot ik heerlijk van mijn riante kamer en ging ik op tijd slapen. De tweede dag stond in het teken van de persdag. De persdag vond plaats bij de University of Westminister in Londen. De zomer collectie van Primark bestaat uit diverse thema’s als Bohemien, Rave Camper en Retro Athletic. Daarnaast zien we ook veel suikertinten en pastel tinten. Zelf vond ik de metallic jas heel erg leuk en wilde stiekem al een aantal items mee naar huis nemen. Na de persdag kregen we een giftcard van 100 pond en kon er geshopt worden. Je snapt wel dat ik ging met een ultra zware koffer en een big smile op mijn gezicht naar huis ging. Ik heb echt een super leuke tijd gehad in Londen en wil hiervoor Primark enorm bedanken. Benieuwd naar meer? Check dan snel de video die ik over de twee dagen gemaakt heb. Geef je een duimpje onder de video? Veel kijk plezier!

After I was home for a day, I left Nijmegen again for the Primark press day in London. Wednesday morning I flew early so I decided to sleep at Citizen M Schiphol Airport the day before. After a good night of sleep I went by foot to the airport. The hotel is very close to the airport so perfect to book when you have an early flight from Schiphol. Anyway, during my first day in London I had a lot of spare time and decided to schedule many meetings in London. Not the best thing to do when you still have a jetlag from Aruba, but hey I had to work again. After a day full of excitement I went back to my lovely hotel Cafe Royal which was located on Picadilly Circus in London. Amazing location right? After I fresh up myself it was time for the Primark dinner at Hawksmoor restaurant. I had a lot of fun, but decided to go back to the hotel after dinner. I was very tired and wanted to be fit the next day. The second day consisted of the Primark presdday which found place at the University of Westminister London. The summer collection consisted of various themes like Bohemien, Rave Camper and Retro Athletic. We also see many pastel colors during next summer season. I fell in love with the metallic jacket and already wanted to take it home. Afterwards we got an amazing goodie bag with a 100 pound giftcard inside. Lucky me! You can understand, that I went home with a packed suitcase and a big smile on my face. I had an amazing time in London and want to thank Primark for having me. Are you curious about my London trip than please check my video. I keep you posted!

Primark SS15 Primarkspring15 pressday London
Primark SS15 Primarkspring15 pressday London
Primark SS15 Primarkspring15 pressday London
Primark SS15 Primarkspring15 pressday London
Primark SS15 Primarkspring15 pressday London
Primark SS15 Primarkspring15 pressday London
Primark SS15 Primarkspring15 pressday London

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

8 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.