VLOG: CHRISTMAS WITH NICK & SIMON

Afgelopen vrijdag was ik uitgenodigd om het kerst concert van Nick & Simon (Christmas With Nick & Simon) in Ahoy Rotterdam bij te wonen. Eerlijk is eerlijk ik ben geen die-hard fan, maar vind hun muziek altijd super leuk en besloot daarom samen met mijn vriendinnetje Anouk vrijdag avond richting Rotterdam te rijden. Het concert werd een muzikale kerstshow waarbij Nick & Simon met hun eigen band en de gastartiesten Matt Simons, Miss Montreal en Sandra van Nieuwland de avond vulde. Diverse nummers van het nieuwe kerst album Christmas With werden gespeeld, maar ook oude gouden als Rosanne, Kijk omhoog en Pak maar mijn hand kwamen voorbij. Deze afwisseling in combinatie met de mooie aankleding maakte de show. Na de show werden kregen we de kans om het programma RTL Late Night, welke die avond werd opgenomen in Ahoy Rotterdam, bij te wonen. Dit was een leuke afsluiting van de avond. In de studio konden we alleen niet goed zien wat er precies in beeld kwam, hierdoor had ik het gevoel dat ik steeds overal op moest letten. Ken je dat gevoel? Ik probeerde echt steeds recht te zitten, buik in te houden en te lachen. Anyway, na de show konden we nog even naar de backstage after borrel en toen zat de avond er al weer op. Ik heb echt een super leuke avond gehad en mijn “kerstdagen” hadden niet beter kunnen beginnen. Op woensdag 4 februari 2015 trappen Nick & Simon hun theatertour ‘Herinneringen’ af in het Agora Theater in Lelystad. Vervolgens zal het duo 44 theaters bezoeken en eindigen zij hun tour op 8 juni 2015 in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Bijna alle voorstellingen zijn uitverkocht.Hier is een overzicht van alle theaters te vinden. Ben je nou benieuwd naar meer Nick & Simon, kijk dan de video. Vind je deze video leuk, vergeet dan niet om een duimpje te geven onder de video en je te abonneren op mijn YouTube kanaal. Fijne dagen!

Last week I went to the Christmas concert by Dutch artists Nick & Simon at Ahoy Rotterdam. Check the video for more details. Happy Holidays!

Special thanks to Cloud 9

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

2 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.