WINTER BLUE

Fashionista Chloe OOTD
Fashionista Chloe OOTD
Fashionista Chloe OOTD
Fashionista Chloe OOTD
Fashionista Chloe OOTD
Fashionista Chloe OOTD

Op een of andere manier trek ik altijd een blouse uit het rek. Een blouse kun je eindeloos combineren en komt altijd goed van pas. Een paar weken geleden vond ik de perfecte licht blauwe blouse van ONLY die prima gedragen kan worden in de winter maar ook in de zomer. Op slag was ik verliefd en toen de blouse op de deurmat viel was ik zo blij als een klein kind. Mijn ouders keken nogal gek en vroegen zich af wat er zo bijzonder is aan een lichtblauwe blouse. Nou ik zou je vertellen als ik eenmaal het perfecte item heb gevonden, kan dat voor mij heel speciaal voelen (ok, een beetje dan). Vandaag combineer ik de blouse met mijn loose fitted broek, Nike sneakers en grijze furry jas. Ik ben echt fan van deze outfit en ik weet zeker dat het blauwe bloesje nog veel uit de kast gaat komen. Kunnen jullie ook zo verslingerd zijn aan een item en wat vinden jullie van mijn look?

I am a sucker for blouses. Blouses are easy to combine and you never go wrong with this item right? A few weeks ago I found the perfect light blue blouse by ONLY. I directly fell in love and was happy as a little child when the mailman delivered my package yesterday. Do you agree with the fact that you can become really happy when you find the perfect item? I combined the blouse with my loose fitted trousers. Nike sneakers and grey furry coat. I love this outfit and this blouse will be my favorite item this season. What do you think of my outfit?

SHOP THE LOOK:
Sneakers: Nike Air Max 90, trousers: Zara, blouse: Only by Otto.nl, furry coat: VILA, sunnies: Polaroid

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

15 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Ik ben het helemaal met je eens! Het scoren van dé perfect basic is net zo fijn als het vinden van een geweldig trendgevoelig item!
    Ontzettend mooie combinatie van koele kleuren! Staat je goed!