TRENDS: BLACK & WHITE ON SWEDISH BLOGGERS

Swedish bloggers Kenza and Fanny Staaf (stockhom)
Swedish blogger Carolina Engman of http://www.fashionsquad.com
Swedish blogger Victoria Tornegrern of http://imnext.se/victoriatornegren/

Wauw wat kreeg ik enorm veel bezoekers en leuke reacties op mijn eerste “Trends” post. Zoals beloofd ook deze week weer een trend artikel en wel vanuit Stockholm. Eerlijk is eerlijk, het is altijd even werk om dit soort artikelen in elkaar te zetten, maar als het dan af is, dan heb je ook wat. Het leek mij leuk om een trend onder de Zweedse top-bloggers te spotten (omdat ik op dit moment ook in Zweden ben). Ik bekeek onder andere de blog van Fanny Staaf, Kenzas, Fashionsquad en Victoria Tornegren. Een van mijn favo trends of beter gezegd de altijd in de mode trend; de zwart/wit combinaties. Hierboven een kleine street style inspiratie, zodat je kan zien hoe je nou precies zwart/wit kan combineren. Ben je nou helemaal om en wil je zo snel mogelijk nieuwe zwart/wit items bestellen? Dat kan, vandaag deel ik namelijk mijn items geïnspireerd op de Zweedse zwart/wit blogger look. Klik op de foto van jouw favo item om meteen te shoppen! Wat is jouw favoriete item en wat heb jij met Zweedse cultuur (bloggers, kleding, mannen, eten etc. etc). Ben super benieuwd! Shop til you drop!

Wow I got so many visitors and amazing comments on my first “Trends” post. Thank you so much, I really appreciate every comment!  As I promised this week a new trend post (yes, live posting from Stockholm, Sweden). Today I want to share with you a trend inspired by the top Swedish bloggers. I checked the blog of Fanny StaafKenzasFashionsquad and Victoria Tornegren and discovered the always in fashion trend Black&White (I love Black&White combinations!). Above a give you some inspiration how you can wear and combine this trend. What do you think? Do you want to shop right now? That is possible because today I am bringing you my favorite black/white items inspired by the Swedish bloggers. Click on your favourite coat/jacket (on the picture) so you can shop the coat right away. What is your favourite item and what do you think of the Swedish culture (bloggers, food, boys, clubs etc)?

SHOP THE SWEDISH BLACK & WHITE BLOGGER LOOKS:

1. White jumper by Nelly.com, 2. white oversized coat by Modstrom, 3. heels by Miss Selfridge, 4. Adidas sneakers, 5. VILA lamy jacket, 6. Black cut-out boots by NLY Shoes, 7. Blouse by Supertrash

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

2 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.