NLY ICONS BRUNCH STOCKHOLM VIDEO

Afgelopen weekend was ik samen met acht internationale bloggers in Stockholm voor de exclusieve Nelly.com event. Tijdens het event werd de lancering van de nieuwe collectie genaamd NLY Icons (bekijk de items van deze collectie hier) gevierd. Dit is de meest party-happy glam-slam collectie bij Nelly ooit (speciaal en super leuk voor de feestdagen). Zweeds supermodel Lily Aldridge straat centraal in deze collectie en laat via een speciale video zien hoe jij party-proof kan worden. Het offieciele event vond plaats op zaterdag, maar we kregen de kans om vrijdag al Stockholm te ontdekken. Tijdens de dagen in Stockholm besloot ik maar weer eens te vloggen. Ik heb geprobeerd de vlog heel persoonlijk te maken (met meer selfie shots) en ben heel erg benieuwd wat jullie daar van vinden. Anyway, de brunch op zaterdag met +/- 60 gasten met super lekker eten en vooral een steen goede DJ was echt geweldig. Ik heb zelden zo’n goed press event gezien waar ik (of beter iedereen) tijdens en na het eten volledig uit mijn dak ging en uiteindelijk met een enorm gelukkig gevoel naar huis ging. Ohja,  ik heb ook nog de look- a-like van Ryan Gossling tijdens het uitgaan ontmoet, gewinkeld met bloggers Tina en Sandra, een bezoek gebracht aan de grootste showroom van Stockholm en typisch zweeds gebak gegeten. Ben je benieuwd geworden? Bekijk dan snel hieronder de video en de foto’s. Ps. Check de video van mijn vorige Stockhom trip voor Nelly hotel hier. 

Last weekend I was in Stockholm with 8 international bloggers for the exclusive Nelly.com event. During the event we celebrate the new collection calles  NLY Icons (check and shop the items here). This collection is the most party-happy-glam-slam collection Nelly.com ever had (super nice for the holiday season). Swedish super model Lily Aldridge is the face behind the collection and in a special video on the website she helps you to get party proof. During the weekend in Stockholm I decided to vlog. I tried to make my vlog more personal by adding more selfie shots and I am really curious what you think of it. Anyway, the Nelly brunch with 60 guests was amazing. I danced the day away and enjoyed delicious brunch food.  Oh and I also spotted a look-a-like of Ryan Gossling, shopped with Danish bloggers Tina and Sandra, visited the biggest fashion PR showroom of Stockholm and ate delicious Swedish pie called Prinsesstårta.Do you want to know more about the weekend? Than please watch below video and check the pictures. Ps. Check my video about my last time in Stockholm with Nelly for the Nelly Hotel event right here.

NLY Icons collection Stockholm
NLY Icons Teatergrillen Stockholm
NLY Icons Teatergrillen Stockholm
NLY Icons Teatergrillen Stockholm
NLY Icons Teatergrillen Stockholm
NLY Icons Teatergrillen Stockholm
NLY Icons Teatergrillen Stockholm

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

12 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.