BONJOUR MODEROOD.NL (+ GIVEAWAY)

fashionista Chloe Moderood.nl Bonjour OOTD blogger
fashionista Chloe Moderood.nl Bonjour OOTD blogger
fashionista Chloe Moderood.nl Bonjour OOTD blogger
fashionista Chloe Moderood.nl Bonjour OOTD blogger
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
fashionista Chloe Moderood.nl Bonjour OOTD blogger
fashionista Chloe Moderood.nl Bonjour OOTD blogger

SHOP THE LOOK:
Boots: Zara, skirt: Missy Taylor, striped top: Missy Taylor, bag: Springfield, jacket: Missy Taylor, scarf: B.Loved 

Nog geen half jaar geleden startte Diana de Roode de webshop Moderood.nl op. Waar de meeste webshops jaren bezig zijn om bekendheid te genereren viel Moderood al meteen op. Op deze webshop kom je voor fijne kwalitatieve basics met een extra touch, denk bijvoorbeeld aan een fringe sjaal, trui met pailletten of die ene gekleurde en comfortabele trui. Een paar weken geleden kwam ik in contact met Diana en besloten we samen een outfit te creëren die echt bij mij past. Ik struinde over de webshop en kwam diverse artikelen tegen. Natuurlijk kon ik zoals gewoonlijks niet kiezen, tot dat mijn oog viel op deze Bonjour gestreepte top van Missy Taylor (shop hier). Ik hou echt van zwart/wit, de Franse taal en het kraagje geeft dit simpele shirt net die extra touch. Na wat gesnuffeld te hebben op de webshop gooide ik uiteindelijk naast de Bonjour top, ook de zwarte leerlook Missy Taylor rok (shop hier), B.Loved Ruffled sjaal (shop hier) en zwarte Missy Taylor jack (shop hier) in mijn winkel mandje. Een grappig feitje: Deze top werd een paar weken geleden door Pip Pellens (Wiet) gedragen in GTST en Kim Lian straalde in Showsnieuws met een andere top uit de collectie. Wil je nou ook shinen in een leuke trui, rok of met een te gekke sjaal. Dat kan, want ik geef een 75 euro Moderood.nl shop tegoed weg!!

Wil je kans maken op 75 euro shop tegoed? Volg dan de volgende stappen:

1.  Like Moderood + Fashionista Chloe op Facebook

2. Share deze post (druk op de share button) met jouw vrienden.

3. Laat hieronder weten dat je meedoet! Succes!

A few months ago Diana de Roode started the webshop Moderood.nl. On this webshop you can find good quality basics with an extra touch like fringes, sequins and that colored comfortable jumper. A few weeks ago I came in contact with Diana and we decided to create an outfit which fits my style.  Last week I opened the webshop and scrolled through the collection. It was hard to make a choice (because it is always hard for me to make decisions), but in the end my eye fell on the striped Bonjour top by Missy Taylor, black leather look Missy Taylor skirt, B.Loved Ruffled scarf and black Missy Taylor jacket.  A few days later I got my package and today I want to show you the outfit. And do you like it? If yes, I have good news for you. I can give away 75 euro’s Moderood.nl shopping money. Whoop Whoop!

Do you want to win? Than please follow the steps:

1.  Like Moderood Fashionista Chloe on Facebook

2. Share this post (press on the share button) with your friends on Facebook

3. Don’t forget to leave a comment on this blog. Good Luck!

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

39 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Wat een geweldige give away !! Welke fashionchick wil hier nou geen kans op maken?! 🙂 Ik heb al veel mooie stijlvolle kleding gezien. Een webshop met ontzettend mooie, stijlvolle, vrouwelijke collectie -veel keuze ! Wat zal ik blij zal als ik deze fantastische prijs zal winnen ! Nu maar duimen !!

 2. Super mooie outfit heb je aan Chloë! Ik kende moderood nog niet, maar wow.. wat een gave items hebben ze op de site! Vind ik helemaal leuk! Ik doe graag mee voor shoppingmoney voor deze site! En nu..duimennn maar!

 3. heey! Ik volg je nu alweer een poosje op facebook en bloglovin, en lees je artikels vaak met veel plezier! Wat een supergave winactie heb je weer georganiseerd zeg! Helemaal geweldig dat je dit weg mag/gaat geven aan de lezers van je blog. Vooral leuk zo met alle feestdagen voor de deur, een mooi nieuw shirt ofzo…, en een extraatje altijd leuk is natuurlijk!
  Fijne avond en de groetjes ilsiee

 4. Goedenmiddag ik moest weer even komen spieken bij deze geweldige actie die mijn hartje heeft weten te stelen <3 Daarom kom ik elke keer delen <3 En dromen dat die geweldige prijs naar mij toe mag komen <3

 5. Gaaf die bonjour top zo met die stoere rok gecombineerd! Zou super leuk zijn om het shoptegoed te winnen,heb al een mooie blouse gezien 🙂

 6. Wat een leuke actie Chloe, super! Doe dan ook graag mee 🙂 Jou combinaties vind ik altijd super stoer, ben nu sinds kort ook echt een Leer fan haha. Heel leuk om met van alles te combineren, ik ga duimen! Liefs,!

 7. LIKE, LIKE, SHARE, POST! I’m in! De kledingstijl op moderood.nl is helemaal waar ik van hou! Ik zie veel stoere items maar ook hele girly zoals het bonjour-shirt met het schattige kraagje.. I love it! Met dat shoptegoed zou ik een leuk nieuw item voor de feestdagen uitzoeken. Bij deze webshop kan ik zeker slagen, deze blouse van B.Loved zou perfect zijn: https://www.moderood.nl/b-loved-blouse-zijde-taupe! Daarin wil ik wel aan het kerstdiner verschijnen hoor….. <3!!

 8. Wat een waanzinnig mooie webshop zeg =D wauwie!!! Ik zie enorm veel leuks!! Helemaal hip & trendy, geweldig!! Ik maak dan ook maar wat graag kans op fit fijne shoptegoed, ik zal een trui die ik echt SUPER vind – hoewel het nog mega-lastig kiezen zou worden 😉 maar dat lijkt me een top-probleem om te hebben!! Dus ik ga duimen hoor! https://www.moderood.nl/missy-taylor-trui-fringes

 9. Wowie, wat Supertof dat jullie ons deze Unieke kans geven! Hier lopen wij ladies toch warm voor.Leuke toffe en fashionable kleding,.Ons op het lijf geschreven 😉 Met veel plezier gedeeld en in de spotlights gezet .#Thumbsup Hele fijne decembermaand, groetjes en liefs Roxanne X