MODEL MONDAY: Q&A WITH MODEL LIEKE VAN HOUTEN

Topmodel Lieke van Houten8 weken geleden begon Lieke van Houten haar blog avontuur op FashionistaChloe. Iedere week deelt zij met jullie haar avonturen, zij vloog van New York, naar Londen, reisde verder naar Milaan en hopte ook nog even langs Parijs. Inmiddels is Lieke alweer een paar weken in Nederland en is ze druk met haar volgende stappen voor haar carriere, maar geniet ze ook ontzettend met haar familie en vrienden. Omdat haar afgelopen week vooral bestond uit dagelijkse bezigheden (zoals die van vorige week, check die diary hier) hebben wij samen besloten om deze week iets nieuws te doen. Deze week staat in het teken van Q&A met model Lieke van Houten. Alle vragen over de modellen wereld bijv. wat draag je naar een casting, wat eet je om gezocht te blijven, wat is je beauty geheim, wat was je favo modellen opdracht en ga zo maar door, kun je nu stellen. Stel je vraag hieronder in een comment en volgende week worden alle vragen in een speciale Q&A met Lieke beantwoord. Happy Monday!

8 weeks ago model Lieke van Houten started the blog adventure on FashionistaChloe. Every week she shared her adventures with you guys, she flew from New York to London, went to Milan and Paris and is now enjoying her time with family and friends in The Netherlands. Together we decided to post something new on the blog today, not a usual diary but a Q&A with model Lieke. This week you can ask Lieke everything about modeling, her carrier, her beauty secrets etc etc. Ask whatever you want below in a comment and next week Lieke will answer to all the questions in a special Q&A with Lieke. Happy Monday!

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

8 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Ik heb met plezier de wekelijkse updates gelezen & wat ontzettend tof dat we nu van alles mogen vragen! Wat doe je om in shape te blijven (qua voeding en op gebied van sport)? Wat is je ultieme droom/doel op modellengebied?

    1. Hoi, wat ontzettend leuk om te horen dat je het zo leuk vind. Op dit moment doe ik niks om in shape te blijven. Ik kan gelukkig alles eten wat ik wil, en voor sporten ben ik te lui hihihi. Mocht dit niet meer kunnen ga ik gezonder eten en absoluut sporten, al is het alleen om gezonder te leven. Mijn ultieme droom is toch wel dat ik een vogue italia cover mag schieten met steven meisel! Liefs lieke