Zo zien de Foodhallen in Amsterdam eruit

Foodhallen Amsterdam hotspot met Serena Verbon
Foodhallen Amsterdam hotspot
Foodhallen Amsterdam hotspot
Foodhallen Amsterdam hotspot
Foodhallen Amsterdam hotspot
Foodhallen Amsterdam hotspot
Foodhallen Amsterdam hotspot
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foodhallen Amsterdam hotspot
Foodhallen Amsterdam hotspot
Foodhallen Amsterdam hotspot
Foodhallen Amsterdam hotspot

Dinsdag 21 oktober werd onder de aanwezigheid van diverse genodigde De Foodhallen Amsterdam officieel geopend. De Foodhallen is een idee van initiatief nemers Chong Chu (Restaurants Sapporo en Shanghai City), Tsibo Lin (Linden Hotel, Hotel van Onna), Zing-Kyn Cheung en Rakish Gangapersa die hun inspiratie haalde uit de bekende Mercado San Miguel in Madrid. In De Foodhallen is keus uit diverse lekkernijen bij 21 verschillende standhouders, zo kan men terecht voor burgers bij The Butcher, hotdogs bij Bulls and Dogs, tosti’s en heerlijk kaas bij Caulils en voor falafel bij Maza. Deze gerechten kunnen direct worden genuttigd aan de diverse tafeltjes in de grote hal. Wees niet bang, de ruimte is niet te groot en blijft daardoor erg gezellig. De Foodhallen zijn dagelijks geopend tussen 11:00 en 20:00 en te vinden in het gebouw De Hallen. Ik heb echt een super gezellige avond samen met Serena Verbon gehad en genoten van een broodje falafel en andere lekkernijen. Ga jij binnenkort ook kijken bij De Foodhallen en wat vind je van dit concept? Laat het mij weten hieronder een in reactie!

Foodhallen – De Hallen – Bellamyplein 51 – Amsterdam

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

9 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.