STELLA MCCARTNEY TOP

Fashionista Chloe OOTD Stella McCartney top and Levi's jeans
Fashionista Chloe OOTD Stella McCartney top and Levi's jeans
Fashionista Chloe OOTD Stella McCartney top and Levi's jeans
Fashionista Chloe OOTD Stella McCartney top and Levi's jeans
Fashionista Chloe OOTD Stella McCartney top and Levi's jeans
Fashionista Chloe OOTD Stella McCartney top and Levi's jeans

De Stella McCartney top, gekocht in Florence en eigenlijk nooit gedragen. Ken je dat? Dat je verliefd wordt op een item, het koopt en vervolgens niet tot nauwelijks draagt? Ik moet eerlijk toegeven dat ik de laatste tijd langer nadenkt als ik een item koop. Twijfel ik, dan koop ik het niet. Gister nog bijvoorbeeld spotte ik bij Zara super leuke gympen, alleen de zool lag er los in. Hierdoor liepen de sneakers minder lekker. Ondanks dat ik de gympen fantastisch vind besloot ik ze toch te laten staan. Anyway, even weer terug naar mijn outfit. In deze outfit combineer ik mijn ripped Levi’s boyfriend jeans met mijn Stella McCartney top en beige pumps. Wat vinden jullie van de outfit en hou zouden jullie de top combineren? Laat het weten hieronder in  een reactie.

The Stella McCartney top, I bought it in Florence and I have never worn it. Do you know that? When you fall in love with an item, you buy it and then you never wear it!  Honestly, lately I always think twice when I see an item I want to buy. Yesterday I spotted amazing Zara sneakers, but in the end I did not buy it. Why? Simple because they were not perfect. Anyway, back to my outfit. Today I combine my Stella McCartney top with a ripped Levi’s boyfriend jeans and beige pumps. What do you think of this outfit and how would you combine the top? I need tips! Thanks! Happy Friday!

SHOP THE LOOK:
Heels: Primark, jeans: Levi’s, top Stella McCartney, blazer: Mango, sunnies: Ray Ban

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

4 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Die broek is echt geweldig, staat je goed! De top is misschien ook wel mooi met een zwarte skinny broek, zwarte leren broek of zwarte kokerrok? 🙂