MEN’S FASHION WITH MAARTEN: ROLL-UP JEANS VIDEO

Zoals jullie in mijn vorige posts hebben kunnen zien rol ik vaak mijn broekspijpen om. Vandaag doe ik daarom een “ how to” video post.In de zes filmpjes hieronder laat ik verschillende manieren zien hoe je jouw broekspijpen kan omslaan.

As you may have seen in my previous posts, I often cuff my jeans. Today I share a”how to” video post. In the 6 videos below I show different ways to cuff your jeans. It is time for the first Roll-Up Jeans video.

Skinny roll-up

Laten we starten met de makkelijkste, de ‘skinny roll-up’. Het filmpje spreekt voor zich. Je kan dit doen met elke broek en elke schoen.

Let’s start with the easiest, the ‘skinny roll-up. “The video speaks for itself. You can do this with any pants and every shoe.

Long roll-up

De long roll-up is perfect om je hogere schoenen of boots te laten zien. Als je een langere broek hebt kan je de roll-up wat langer maken. Deze versie werkt het best met een regular of een wat wijder vallende jeans.

The long roll-up is perfect for you to show higher shoes or boots. If you have longer pants you can make the roll up a little longer. This version works best with a regular or a bit wider jeans.

Double roll-up

De double roll-up is de omslag die we het meest zien. Deze kan altijd en met elke broek.

The double roll-up is the one that we see the most. You can wear this with every type of jeans.

 High roll-up.

Een logische opvolger van de double roll-up is de high roll-up. Sokken mogen naar mijn mening weer gezien worden. Wanneer je een gave sneaker hebt met gekleurde sokken is dit een perfecte omslag. Dit is wel het mooiste met een strak aansluitende broek. Natuurlijk kan je hem vaker omslaan maar let op dat de roll-up niet te dik wordt.

A logical next step to the double roll-up is the high roll-up. Socks may be seen again in my opinion. If you have a cool sneaker with colored socks, this is a perfect cuff. This is most beautiful with a tight-fitting jeans. Of course you can often turn him but note that the roll-up is not getting too thick.

 Summer roll-up

Als de temperatuur het toelaat kan je ook kiezen voor de summer roll-up. Dit kan met elke broek omdat je de pijpstrak trekt tegen je kuiten. Deze omslag kan je ook goed combineren met een slipper of instapper.

If the weather permits it you can also choose for the summer roll-up. This can be done with any pants because you pull the pipe tightly against your calves. This folder can also be combined with a slipper or loafer.

Pin roll-up

Last but not least! De pin roll-up is mijn favoriet. Perfect om een strakke pijp te creëren met bijvoorbeeld een slimfit broek. Deze roll-up is het mooiste met een slimfit of een goed aansluitende broek. Met een wijd vallende jeans krijg je namelijk een pof broek. Misschien is het even oefenen maar het is makkelijker dan het lijkt.

Last but not least! The pin-up roll is my favorite. Perfect to create a tight cuff on f a slim fit pants for example. This roll-up is the most beautiful with a slim fit or a good-fitting jeans. Maybe it takes a bit of practice but it’s easier than it looks.

Wat is jullie favoriete roll-up? Laat het me weten in de comments.

What is your favorite roll-up? Let me know in the comments.

 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

Nog geen reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.