MEN’S FASHION WITH MAARTEN: DENIM ON DENIM

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERANu is het moment daar. De vakantie is voorbij. Ik ga weer beginnen met werken en mijn ‘normale’ leventje weer oppakken. Mijn eerste dag start ik met een total denim outfit. Dit kan namelijk stoer zijn, maar het shirt geeft het toch iets zakelijks. Ik heb gekozen voor mijn denim shirt van Roy Rogers, jeans van Jack&Jones en schoenen van Clarks Original. Om mijn outfit toch wat extra’s te geven draag ik bretels zodat een riem de denim stoffen niet scheid en gekleurde sokken voor kleur. Sokken mogen naar mijn idee namelijk weer gezien worden en dan kan je maar beter meteen een leuke kleur dragen. Met zo’n outfit draag ik natuurlijk geen rugzak. Voor mijn papier en laptop heb ik daarom een fake leather laptop tas van H&M. Er zijn altijd uitgesproken meningen over denim op denim maar ik stem zeker voor. Wat stemmen jullie? Breng je stem uit in de comments hier onder! TTYNT (talk to you next Tuesday)

The moment is there. My holiday is over. I am going back to work and getting my ‘normal’ life back. I am starting my first day with a total denim outfit. This is a tough look but the shirt gives it a business touch. I chose my Roy Rogers denim shirt, jeans from Jack&Jones and shoes from Clarks Original. To give my outfit something extra I wore suspenders (brand unknown) because a belt would separate the denim fabrics and bright socks for some color. As I see it, socks may be shown and seen. So you can better wear a nice colour. I do not wear a backpack with an outfit like this. I wear a fake leather notebookcase from H&M for my macbook and papers. There are always strong opinions about wearing denim on denim but I definitely vote for denim on denim. What do you vote for? Make your vote in the comments below! TTYNT (talk to you next Tuesday)

SHOP THE LOOK:

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

3 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.