LONDON FASHIONWEEK STREET STYLE

together with Chrissa Bella,Laura Tonder, Sarah Mikaela and Arianna Trapani after the Burberry show at London Fashionweek"
London fashion week street style Atosa Nikkhah blogger London
London Fashionweek Streetstyle blogger Joanne Christina Lewis
London Fashionweek Street Style at Somerset House London
Daria Shapovalova after the Burberry show at London Fashionweek SS15 Streetstyle
together with Chrissa Bella,Laura Tonder, Sarah Mikaela and Arianna Trapani after the Burberry show at London Fashionweek"
London Fashionweek Streetstyle at Somerset House London
London Fashionweek Streetstyle at Somerset House London
Streetstyle London Fashionweek Somerset House blogger Joanne Christina Lewis  Together with London blogger Hannah Crosskey at Somerset House
Blogger Nicole Warne of Gary Peppergirl after Burberry show Streetstyle London Fashionweek
 Poppy Delevingne London Fashionweek Streetstyle after BurberryVorige week was ik twee dagen voor fashionweek in Londen. Tijdens deze twee dagen probeerde ik ook wat street style te fotograferen. Zelf vind ik dit namelijk altijd super leuk om te zien en ik kan hier veel inspiratie uit halen. Ik begon mijn street style avontuur na de Burberry show. Hier waren verschillende VIPS aanwezig zoals Poppy Delevingne, Kate Moss, Lena Perminova en blogger Nicole Warne of Gary Peppergirl. Na deze show had ik afgesproken bij Somerset House. Hier vinden de meeste shows plaats. De locatie buiten Somerset House is veel mooier en hierdoor was het makkelijker om foto’s te maken. Ik spotte hier onder andere bloggers Atosa Nikkhah, Joanne Christina Lewis en Hannah Crossskey uit Londen. Wat is jouw favoriete outfit en zou je vaker street style op mijn site willen zien? laat het mij weten in een reactie.

Last week I was in London for London fashion week. During these two days I tried to photograph some street style. I always get inspired of street style on blog, so I thought it will be fun if I post my own street style on the blog. The street style adventure started after the Burberry show where I spotted Poppy Delevingne, Kate Moss, Lena Perminova and blogger Nicole Warne of Gary Peppergirl. After this show I decided to go to Somerset House where the most of the shows take place. At Somerset house I spotted bloggers Atosa Nikkhah, Joanne Christina Lewis and Hannah Crossskey uit Londen. It was really nice to meet them! What do you think iof my street style and what is your favorite outfit? Please let me know in a comment.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

11 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.