VIDEO: MY WEEK IN AMSTERDAM WITH DEBRA


Vorige week was ik zes dagen lang in Amsterdam. Een van mijn beste vriendinnetjes Debra was overkomen vanuit het buitenland om vakantie te vieren in Nederland.  Vakantie vieren hebben we zeker gedaan. Van donderdag tot en met dinsdag vlogen we van hot naar her, bezochten we het festival Wild und Frei, genoten we aan het strand, gingen we lekker lunchen, maakte we heel veel plezier, lagen we bijna iedere nacht pas rond 6 uur in bed en hadden we eigenlijk de tijd van ons leven.  Heel vaak denk ik, misschien is het wel leuk als ik mijn belevenissen in Amsterdam deel door middel van een video op mijn blog. Maar aan de andere kant denk ik dan weer, misschien zitten jullie daar wel helemaal niet op te wachten? Afgelopen week vond ik het toch tijd om het een keer uit te proberen. Ik besloot gewoon al onze belevenissen (althans bijna alles) in Amsterdam te filmen. Dat resulteerde in deze hilarische video. Uiteindelijk heb ik hem verkort naar drie dagen want ik liet vaak na 12 uur snachts mijn camera thuis. Maar ondanks dat is het toch wel een super leuke video geworden die goed weergeeft wat wij precies hebben uitgespookt in Amsterdam. Laat je mij weten wat je er van vindt? Ik ben namelijk super benieuwd!

Last week I was in Amsterdam with of my best friends Debra for six days. We went to different parties, danced the night away, enjoyed our time at the beach and had the time of our life. I decided to film everything during our days in Amsterdam (ok, almost everything). This resulted in this hilarious video about two girls in Amsterdam. I really don’t know if you like this personal video, so please let me know what you think. Despite the fact I shortened the video to three days it is still a funny and great video. Are you curious? Please check my video now! I keep you posted!

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

5 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.