FALL STREET STYLE INSPIRATION

60beac6a5492c49f3397d1afad6dfb0d
54ad8ce25b81e4f51ca1f844f087b47694a44e91e6a2eaadfa529ff47d3d005c
a7f4f9f0226318fbceaefbf7170a6cdd  c7a7c6d3578c88195528c3025d19c436 debb780a79fe6cda43c7a982c091b158Vandaag een keer wat anders op mijn blog. Het is tijd voor een streetstyle inspiratie post. Ik bekijk altijd graag streetstyle op blogs en in tijdschriften en vind het ook leuk om dit met jullie te delen. We krijgen als het goed is nog een mooie nazomer in september, maar stiekem ben ik al bezig met de winter. Wat ga ik dragen, welke items wil ik nog kopen en hoe ga ik dit combineren? In deze post laat ik vijf looks zien, die we nog prima kunnen dragen als we een nazomer krijgen, maar er zitten ook een paar looks bij die ideaal zijn voor de herfst. Ik ben echt verliefd op de pet van foto een en de totale look van foto zes. Om eigenlijk heel eerlijk te zijn ben ik verliefd op alle looks. Wat is jou favoriete look en wat vind je van deze streetstyle post? Zou je het leuk vinden als dit soort artikelen wekelijks terug komen?

Today it’s time for something different than that you’re used to. I want to share a street style inspiration post with you. I love to check out street style on blogs and in magazines myself and I’d like to share some of my favourite street styles with you guys! My thoughts are already with the autumn fashion of this year. What am I going to wear, what am I going to buy and how am I going to combine those items? In this post I’ll show you five looks you can wear right now, but which are also perfect for upcoming fall. I fell in love with the hat of picture one, but also love the look on picture six. Honestly? I am in love with all the looks. What is your favorite look and what do you think of these kind of post?

inspiration via: Pinterest / wewhatwore.com  / Camille over the Rainbow

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

2 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.