OUTFITPOST: THE LACE TOP

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Soms kun je zo verliefd zijn op een kledingstuk dat je het niet meer uit wilt doen. Vorige week ontving ik deze top via She Inside en meteen was ik verkocht. Je kan hem zo makkelijk combineren. Gister tijdens mijn strand dagje bij De Branding in Noordwijk combineerde ik de top met een effen shorts en mijn slippertjes. De ideale beach outfit toch?

Sometimes you directly fell in love with clothes . Last week I received this lace top from She Inside and I was sold. Today I share with you an outfit post with the lace top in combination with my denim shorts and sandals. The perfect beach outfit right?

Sandals: unknown, shorts: Zara, shirt: She Inside, sunnies: Ray Ban

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

1 Reactie

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.