THE BLUE ENSEMBLE

Fashionista Chloë in blue
Fashionista Chloë in blue
Fashionista Chloë in blue
Fashionista Chloë in blue
Fashionista Chloë in blue
Fashionista Chloë in blue
Fashionista Chloë in blue

Als ik naar deze outfit kijk word ik blij. Het is precies zoals ik ben; sportief maar toch ook vrouwelijk. Vorige week ontving ik deze zijde top van She Inside en combineerde de top met mijn donker blauwe skort en punt hakken van Nelly.com. De laatste tijd draag ik weinig hakken,ik kies meestal voor een paar sneakers of slip one schoenen. Dit vooral omdat het gewoon comfortabeler is. Als ik de hele dag onderweg ben in Amsterdam of snel even iets aan schiet is de platte schoen toch wat makkelijk. Zelfs met uitgaan kies ik de laatste tijd vaker voor All Stars of sneakers. Puur gemak! Maar eerlijk, hakken blijven toch vrouwelijker. Toch maar weer eens de hakken tijdens een stap avondje uit de kast halen. Wie weet wat dat nog oplevert. Grapje hoor! Wat vinden jullie van hakken en dragen jullie altijd hakken tijdens het uitgaan? Laat je mening weten hieronder in een reactie. Ik ben super benieuwd naar jullie mening over dit onderwerp.

I am really happy with these outfit pictures.It perfectly shows how I am; sporty but also feminine. Last week I got this top of SheInside and decided to combine it with my dark blue skort and high heels. Lately, I choose more often for my sneakers instead of my heels. Why? simply because it more comfortable when I have to run through the streets of Amsterdam. Even when I am going out I grab to my sneakers or Converse. Next time I will grab to my heels when I am going out. Who knows what it brings! Just joking! I am curious how you think of heels. Do you wear them often or do you prefer sneakers. Let me know your opinion about heels and sneakers in below comment. I keep you posted

Heels: Nelly.com, skort: ComeGetFashion, top: She Inside, sunnies: Zara

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

7 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Prachtige outfit! Ik houd echt van die verschillende tintjes blauw bij elkaar! Ik ben echt een hakken meisje! Ik bezit niet eens een paar sneakers, haha! Wel platte schoenen natuurlijk, maar ik draag toch vaker hakken! 🙂