VIDEO: PRIMARK AW14 PRESENTATION LONDON

NL: Vorige week woensdag en donderdag kreeg ik samen met een kleine groepje online en offline pers de kans om de nieuwste winter collectie van Primark in Londen te bekijken. Het is altijd weer feest als ik mee mag en dit jaar viel het tripje ook nog eens gelijk met mijn verjaardag. Londen is een van mijn favorieten steden en hoe leuk is het om daar te zijn op je verjaardag. Super cool toch :)! Anyway, natuurlijk legde ik alles vast en maakte ik voor jullie een vlog. Tijdens de presentatie zag ik veel oversized jassen, duster coats, pastel tinten, fluffy truien en veel sportieve items. Ben je nou benieuwd? Bekijk dan vooral mijn video hierboven. Ik wil Primark bedanken voor de super leuke dagen in Londen en hoop er de volgende keer weer bij te zijn.
 
ENG: Last Wednesday and Thursday I got a sneak preview of the Primark AW14 collection in London. This was the third time that I attended the international press day and it is always so much fun! This year I turned 25 on Thursday which means double party in London. Anyway, back to Primark. Of course,  I made a vlog for you guys about the entire trip. During the presentation I saw oversized coats, duster coats, pastels, fluffy jumpers and lots of sporty items. Are you curious? Then please watch my Primark AW14 London video! I want to thank Primark for the amazing time in London and already looking forward to next season! 

.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

10 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.