STREETSTYLE: AMSTERDAM OPEN AIR FESTIVAL

ph: Olympus PEN E-P5
Pictures can only be used for non-commercial reasons and they have to be linked back to www.chloesterk.nl
 
NL: Amsterdam Open Air Festival zit er weer op! Een ding is zeker het was een groot succes. Het festival was 2 dagen uitverkocht en het weer was super! Tijdens de tweede dag van Amsterdam Open Air was het heerlijk warm met een gemiddelde temperatuur van zo’n 27 graden was het dan ook knap lastig om een leuke outfit samen te stellen.  Zelf droeg ik een wit shortje, blauw shirt en mijn witte Nike sneakers. Voor vandaag streetstyle die ik gefotografeerd heb tijdens de tweede dag op Amsterdam Open Air Festival. Welke outfit is jouw favoriet? Volg mij ook op social media, Instagram (@FashionistaChloe), Twitter en Facebook. 
 
ENG: Amsterdam Open Air Festival20143 is a wrap! I can tell you it was a big succes! The tickets for both days were sold out and  the weather was amazing!  During the second day of Solar weekend festival it was super warm, and then the question came in mind.. What to wear? I chose to wear my white Seafolly shorts in combination with a dark blue shirt and white sneakers. Meanwhile I share with you streetstyle pictures which I took during day 2. who is your favorite, please let it inspire you and vote! Follow on social media:  Instagram (@FashionistaChloe), Twitter en Facebook.


.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

7 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.