GIVEAWAY: WIN 2X CANVAS PRINT BY WEBPRINT.NL

NL: Om te beginnen wil ik jullie bedanken voor de reacties op de vorige giveaway. Ik waardeer alle reacties enorm . De winnaars van deze week (3x Rimmel x Rita Ora nagellak pakket) zijn geworden Tess Oostvogel, Fleur Sophia en Mandy Doornenbal. Gefeliciteerd! Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, want je kunt gewoon weer meedoen met deze giveaway!! Deze week geef ik namelijk twee keer een foto op Canvas (60 X 40 a €37,50) via Webprint weg. Het is natuurlijk super leuk om een foto van jezelf op canvas af te drukken en in huis op te hangen.
Wil je een van de twee foto’s op Canavs via Webprint winnen? Volg dan de volgende stappen

1. Volg FashionistaChloe op Bloglovin (volg hier)
3. Laat hieronder weten dat je mee doet aan de giveaway
vergeet daarbij niet je email te vermelden
Succes! 
De winnaar wordt vrijdag 16 juni via Facebook bekend gemaakt 
 
ENG: I already told you; more posts and giveaways on the blog! To start with thank you for the good response on my latest giveaway! Thank you so much guys, I really appreciate every single comment! And now the announcement of the Rita Ora X Rimmel nailpolish package winners.  The winners are Tess Oostvogel, Fleur Sophia and Mandy Doornenbal, congratulations!  Don’t be sad if you did not win this contest because you can now enter my new giveaway. This week I give two Webprint.nl giftvouchers of €37,95. Do you want to win one of these giftvouchers? Please follow the next steps.
1. Follow FashionistaChloe on Bloglovin (follow here)
2. Like FashionistaChloe on Facebook (like here)
3. Let me know in a comment below that you want to enter this contest.
don’t forget to include your email
Good Luck! 
The winner will be announced on the 16th of June.
Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

27 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Ik heb een hoop mooie foto’s gemaakt in Mexico die ik een mooi plekje aan de wand wil geven. Op canvas lijkt mij dat prachtig.
    Liefs Tessa (noordroge@hotmail.com)