FIRENZE4EVER BY LUISAVIAROMA EVENT FLORENCE

Firenze4ever event by LuisaViaroma blogger
Together with SincerelyJules at Firenze4ever event by Luisaviaroma

Together with Tina of Bagsnob and Daria Shapovalova from Kiev at Firenze4ever event Luisaviaroma
Daria Shapovalova from Kiev, Candela Novembre and Eleonora Carisi at Firenze4ever event Luisaviaroma

Firenze4ever event by Luisaviaroma

Alessandro Enriquez and Filippo Fiora at Firenze4ever event by LuisaviaRoma

Together with Robert Cavalli at Firenze4ever by Luisaviaroma event

Firenze4ever by Luisaviaroma event
Firenze4ever by Luisaviaroma event
Together with Matteo Baldi at Firenze4ever by Luisaviaroma event
Girls at Firenze4ever by Luisaviaroma event
Table setting at Firenze4ever by Luisaviaroma event
NL: Goedemiddag vanuit Riva Lofts Florence. Op dit moment ben ik aan het bijkomen van een te gekke avond bij het Firenze4ever event georganiseerd door webshop LuisaViaRoma. Iedere keer sta ik weer versteld van de mooie tafel setting, muziek keuze, de prachtig gekleedde gasten of beter het hele event. Vorig jaar werd het dinner gehouden in Giardino di Boboli, de laatste winter editie vond plaats in Teatro della Pergola en deze keer koos Luisaviaroma voor een oude tabaksfabriek midden in Florence. Dit was de derde keer dat ik bij het event aanwezig was en ook dit keer was het weer een groot feest!
Ik werd met warme armen ontvangen en het is zo leuk om oude bekende zoals Robert Cavalli (ph7.) en blogger Tina van Bagsnob (pic3.) weer terug te zien. Na het 4 gangen dinner was het tijd voor het feestje  met een optreden van Cris Cab wat tot in de late uurtjes doorging. Wil je meer zien? Check dan hier mijn post over de zomer editie van Firenze4ever en hier mijn blog over de wintereditie van Firenze4ever. Binnenkort post ik ook nog een vlog over mijn trip naar Florence. Voor nu arrivederci! From Florence with love! 
ENG: Good afternoon from Riva Lofts Florence! I just woke after an amazing night at the Firenze4ever by Luisaviaroma event. Every time I am speechless about their table setting, food or better the entire event. Luisaviaroma knows exactly what to do to make an evening unforgettable! Last summer the event took place at  Giardino di Boboli , in winter they chose for Teatro Della Pergola and this time the event took place at an old tobacco factory in the centre of Florence. It was my third time at the event and it felt like coming home, everybody was nice and kind to me! I saw a lot of friends from the past Firenze4ever editions like Robert Cavalli and Tina of the blog Bagsnob, I had a lot of fun! After the delicious 4 course dinner it was time for the big party which ended early in the morning. Do you want to know more about the event. Please check my blog about Firenze4ever summer edition here and winter edition here. Soon I will post a video about my Florence trip included some shots of the Firenze4ever event. For now arrivederci! From Florence with love! 


.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

20 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Oh wat ziet het er weer gaaf uit<wat een eer dat je daar voor de derde keer weer word uitgenodigd!
    En wat een super leuk jurkje heb je weer aan!