FASHIONISTA CHLOE TV: AMSTERDAM OPEN AIR 2014

 

NL: Amsterdam Open Air festival, het Coachella van Nederland. Van horen zeggen, moest dit het beste festival van Nederland zijn en als dan de thermometer nog eens tropische temperaturen aangeeft kan er weinig meer mis gaan. Afgelopen zondag bezocht ik voor het eerst Amsterdam Open Air Festival en eerlijk is eerlijk ik vond het fantastisch. De aankleding, de diverse stages (er was echt voor ieder wat wils qua muziek), de grote hoeveelheid aan goede eettentjes en gewoon de fantastische sfeer! Diverse DJ’s en artiesten zoals The Opposites, Yellow Claw en Martin Garrix draaide op volle toeren. Ik genoot van de zon, dansen met vriendinnetjes bij GirlsLoveDj’s, een heerlijke hamburger van de Burgemeester, cocktails in het Bacardi house en zweven in de Jillz zweefmolen. Hey, zweven is leven…Benieuwd naar mijn dagje Amsterdam Open Air? Bekijk dan snel de video. Vind je deze video nou leuk, geef dan een duimpje om deze video te liken!

ENG: Last Sunday I went to Amsterdam Open Air Festival. I had heard that this is one of the best festivals of the Netherlands and when the mercury rises to tropical temperatures almost nothing can go wrong! Honestly, Amsterdam Open Air festival was amazing, the beautiful stage setting, music variaty, delicious food and just the amazing atmosphere. I really enjoyed the sun, to dance with my friends at the Girls love DJ’s stage, hamburgers by Burgermeester, the cocktails at Barcardi House, the performance of The Opposites and to float in the Jilzz whirligig. Amsterdam Open Air Festival see you next you! Are you curious to my day at this festival? Please check my video. Do you like the video, don’t forget to give a thumbs up! Thank you!
.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

4 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.