VIDEO DIARY: STOCKHOLM WITH NELLY.COM

Special thanks to: Nelly.com and Ibis Styles Odenplan
NL: Vorige week vrijdag vertok ik samen met Larissa en Serena Verbon naar Stockholm voor het Nelly.com event. Het event vond plaats op zaterdag avond, maar we hadden er wat nachtjes bij geboekt om ook de stad te verkennen. In februari bezocht ik voor het eerst Scandinavië voor de fashionweek in Kopenhagen en nu was het tijd voor Stockholm, Zweden. Door een enorme vertraging verbleven we de eerste avond bij Ibis Airport Stockholm. Dit hotel is echt super fijn en direct aan het vliegveld en dus ideaal als je laat aankomt of smorgens vroeg vliegt. Bij het hotel ligt ook een meer waar je heerlijk kan hardlopen, het uitzicht over het meer is echt adembenemend. Dat vonden trouwens meer mensen want ik had enorm veel likes op deze instagram foto. Anyway, nadat we zaterdag wakker werden en ingecheckt hadden in ons hotel (in de stad) kon onze city trip beginnen. Stockholm heeft verschillende eilandjes en de meeste winkels vind je in Sodermalm (oa. Gina Tricot, Filippa K etc.), Biblioteksgatan in Ostermalm (& Other Stories) en in het overdekte winkelcentrum Nacka Forum. Er is volop keus en iedere fashionista kan haar hart ophalen. De eerste avond kozen we voor een simpele salade bij Kharazmi bij ons in de buurt, omdat we al vroeg bij het Nelly.com feestje moesten zijn. De tweede avond vonden we per toeval echt een super hip en leuk restaurantje Kottbaren. Kottbaren is ontstaan als slager/delicatesse winkel en besloot uit te bereiden naar restaurant/bar. Het was een proef en de winkel rekende niet op veel klanten, maar het werd een razend succes. Wij kwamen er op zondag en dan is er vanaf 9 uur een DJ die echt top deephouse muziek draait. Rond middennacht gaat het restaurant dicht en gaat het feestje in de club om de hoek verder. Het personeel is vriendelijk en ik heb echt super lekker gegeten. Op zondag zijn trouwens veel restaurants dicht, en de restaurants die wel open zijn dan extra druk waardoor ze een speciaal aangepast (verkleind/versimpeld) menu serveren. Houd hier dus wel even rekening mee als je Stockholm bezoekt. Reserveren is dus handig! Alles draaide natuurlijk om het Nelly hotel feest in het Lydmar hotel. Letterlijk het hele hotel (iedere verdieping) was in de feest stemming! Beneden werd R&B/pop gedraaid en op de tweede verdieping kon je dansen op deephouse/house. Daarnaast kon je ook nog op de foto en waren er overheerlijke cocktails. Helaas waren er maar twee bars aanwezig en dit zorgde voor nogal wat drukte en lange rijen. Al met al hebben we natuurlijk een super avond gehad (zie video). De derde dag wilde we voor de laatste keer de stad gaan bekijken, maar helaas kwam het met bakken de hemel uit. Er zat dus niks anders op dan onze koffer in te pakken en even heerlijk te gaan lunchen bij Restaurant Riche. Dit restaurant vind je in de buurt van Biblioteksgatan en is een prima uitval basis na gewinkeld te hebben bij &OtherStories. Na echte zweedse gehaktballetjes voor de zusjes Verbon en een pannetje mosselen kon de reis terug naar Nederland beginnen. Ik heb echt een super leuke tijd gehad in Stockholm! Benieuwd naar meer? Bekijk dan zeker de video. Vind je deze video nou leuk vergeet dan niet een duimpje te geven en te abboneren op mijn kanaal om op de hoogte te blijven. Meer Stockholm? Check dan de diary van Serena hier en de video van Larissa hier.

ENG: Today I share with you my video and diary post about the citytrip with Serena and Larissa Verbon for Nelly.com to Stockholm. The Nelly hotel party took place on Saturday but we already arrived in Stockholm on Friday night. The first night we stayed near the airport at Ibis Styles Airport hotel. This hotel is perfect when you arrive in the evening or early in the morning. Next to the hotel you find a lake which is perfect as a running location, the view over the lake is stunning! Anyway, after we had breakfast and went to our hotel in the city our trip could start. Stockholm is divided into several islands and you find the best shops at Sodermalm (Gina Tricot, Filippa K etc.), Biblioteksgatan at Ostermalm (& Other Stories) and at shopping mall Nacka Forum. There are a lot of shops in Stockholm for every single fashionista. At the first night we decided to eat a salad at Kharazmi because we were expected early at the Nelly.com party. The Nelly.com party took place at Lydmar hotel and was amazing. You could party on every floor and there was also a funny photobooth. Downstairs you could dance on R&B/pop music and upstairs you could dance on deephouse. The cocktails were delicious and it was so nice to meet the Nelly.com team. We danced the night away and came home early in the morning. During the third and fourth day we did some sightseeying, went shopping and enjoyed a lot of food at various restaurants. I especially liked Restaurant Kottbaren, a former butcher shop. On Sunday after 9 o’clock the music goes on and it is getting buzier. The staff is friendly and the food is delicious! I had an amazing time in Stockholm. Thank you so much Ibis Styles Odenplan and Nelly.com! I hope to see you soon! Do you want to know more? Please check my video. I keep you posted! 


.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

13 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Wat een onwijs toffe trip! En het event ziet er ook super verzorgd uit. Mooie foto’s hebben jullie gemaakt en erg leuk om het filmpje te bekijken 🙂