STREETSTYLE: DGTL FESTIVAL FOR GIGI LOOKS

STREETSTYLE: DGTL FESTIVAL FOR GIGI LOOKS

STREETSTYLE: DGTL FESTIVAL FOR GIGI LOOKSSTREETSTYLE: DGTL FESTIVAL FOR GIGI LOOKS


STREETSTYLE: DGTL FESTIVAL FOR GIGI LOOKS

ENG: A few weeks ago I visited DGTL festival for the new website Gigi Looks. Gigi Looks is a website where you can share your style through outfits and looks. Besides posting of your own looks, you can also explore, react, inspire and share the different other looks. Several different bloggers shared their creations on Gigi Looks, but how much fun it is to see your own look displayed or to watch other streetstyle looks. That is why together with photographer Deidre Koop I started to look for the most hippy birds during the DGTL festival 2014 in Amsterdam. The weather was absolutely gorgeous, the sun was shining and we met so many fun people. In total we took pictures of 35 visitors and today I will show you my top 10 favourites. Do you want to see more looks from DGTL festival? You sure can, just go to the special DGTL event page on the Gigi Look website. What is your favourite look? And would you like to see more of these kind of posts in the future? Please give me your reaction and let me know beneath with your comments. See you all soon! And as always I will keep you posted!
NL: Een paar weken geleden bezocht ik DGTL festival voor de nieuwe website Gigi Looks. Gigi Looks is een website waar men zijn of haar stijl kan delen door middel van outfits/looks te plaatsen. Naast het posten van eigen looks kan men ook looks ontdekken, reageren en delen. Diverse bloggers deelde al hun creaties op Gigi Looks,  maar hoe leuk is het om ook jouw look terug te zien of om streetstyle looks te bekijken. Daarom ging ik samen met fotograaf Deidre Koop op pad en op zoek naar de hipste vogels tijdens DGTL festival 2014 in Amsterdam. Het was prachtig weer, de zon scheen en we kwamen heel veel leuke mensen tegen. In totaal hebben we 35 bezoekers gefotografeerd en vandaag toon ik jullie mijn persoonlijke top 10. Wil je meer looks zien van DGTL festival. Dat kan! Ga voor meer looks naar de speciale DGTL event pagina op de Gigi Look website. Wat is jouw favoriete look en zouden jullie meer van dit soort post willen zien. Laat het mij weten hieronder in een reactie! Tot snel! Ik hou jullie op de hoogte!

 


.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

11 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.