OUTFIT AND VIDEO: MINI COOPER GOPRO TEST DRIVE

Mini Cooper GoPro proefrit FashionistaChloe OOTD

Mini Cooper GoPro proefrit FashionistaChloe OOTD
Mini Cooper GoPro proefrit FashionistaChloe OOTD
Mini Cooper GoPro proefrit FashionistaChloe OOTD Clarks shoes

Mini Cooper GoPro proefrit FashionistaChloe OOTD

ph: Charlotte van Zwol
Shoes: Clarks, jumpsuit: Nelly.com (buy it here), jumper: Vila
 

NL: Dinsdag ochtend kreeg ik de kans om een proef rit te maken met de nieuwste Mini Cooper. Super gaaf natuurlijk en nog leuker is dat de hele auto beplakt was met GoPro camera’s die mijn rit hebben vastgelegd. Om heel eerlijk te zijn vond ik het toch best wel spannend. Ik heb al 5 jaar mijn rijbewijs, maar moet altijd even wennen als ik in een andere auto rij. Daarnaast is de store van Mini gevestigd op het Leidseplein en dit is natuurlijk niet de minst drukke plek in Amsterdam. Ik werd dus wel even in het diepe gegooid! Uiteindelijk was alle stress nergens voor nodig en ging het echt super goed. Samen met Mini boy Sjoerd kreeg ik een half uurtje om te crossen door Amsterdam en alles vast te leggen. Het was erg leuk! Meteen na de rit werd de video gemonteerd en eerlijk is eerlijk de korte video is fantastisch geworden! Ik kan namelijk in de video als de beste inparkeren en scheur als geen ander door Amsterdam heen! In het echt ook hoor!! Ik ben super benieuwd wat jullie van de video en mijn outfit vinden. Laat je mij het weten in een reactie! Tot de volgende keer! Ik hou jullie op de hoogte!

Follow on Bloglovin
Volg mijn blog via Google+ 


ENG: Last Tuesday I got the chance to have a test drive with the new Mini Cooper. The Mini Cooper was plastered with GoPro cameras to capture the entire drive. To be honest with you I was really excited. I have my drivers license for 5 years, but I always have to get used to other cars. Eventually it went great and the stress was really unnecessary. Together with my Mini Cooper boy Sjoerd I crossed through the streets of Amsterdam for 30 minutes. I had so much fun!! After the drive my Mini Cooper video was edited directly and honestly the video is amazing!! I am super curious what you think of the video and my outfit. Please let me know in below comments. See you soon! I keep you posted!

Follow on Bloglovin
Follow this blog on Google+


.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

13 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Hey Joy, de video staat ook op YouTube. Misschien ligt het aan de browser dat de video niet werkt. Al geprobeerd de video te openen in Safari? Ik hoop dat het lukt 🙂 Let me know! Liefs Chloe