GIVEAWAY: WIN WHITE ROBEY SPORTSWEAR SNEAKERS


NL: Om te beginnen wil ik jullie bedanken voor de reacties op de vorige giveaway. Ik waardeer alle reacties enorm, maar er kan er maar een de winnaar zijn. De winnaar van deze week (€100 shoptegoed bij Juleye Eyewear) is geworden Janneke Woudstra, Gefeliciteerd! Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, want je kunt gewoon weer meedoen met deze giveaway!! Deze week geef ik namelijk een paar witte Robey Sportswear Sneakers weg. Ik vind de sneakers echt te gek en draag ze bijna iedere dag. De sneakers zijn namelijk super makkelijk te combineren. Wil je de sneakers winnen? Volg dan de volgende stappen

1. Volg FashionistaChloe op Bloglovin (volg hier)
3. Laat hieronder waarom jij toe bent aan nieuwe sneakers
vergeet daarbij niet je email +schoenmaat te vermelden
Succes! 
De winnaar wordt woensdag 21 mei bekend gemaakt 
ENG: Last week I already told you; more posts and giveaways on the blog! To start with thank you for the good response on my latest giveaway! Thank you so much guys, I really appreciate every single comment! And now the announcement of the €100 shopping money at Juleye Eywear voucher. The winner is Janneke Woudstra, congratulations!  Don’t be sad if you did not win the fragrance contest because you can now enter my new giveaway. This week I give away a pair of white Robey Sportswear sneakers. I really like the sneakers because you can combine them with all your clothes. Do you want to win the sneakers? Please follow the next steps.
1. Follow FashionistaChloe on Bloglovin (follow here)
2. Like Robey Sportswear on Facebook (like here)
3. Let me know in a comment below why you need new sneakers.
don’t forget to include your email + shoesize
Good Luck! 
The winner will be announced on the 21th of May
Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

35 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. thanks for the giveaway
  I haven’t bought a pair of snickers in 7 years.. I would really love a new pair, plus as a mom a pair of snickers it is the must have item in your wardrobe, very necessary to do my daily chores, like picking up the kids from school and shopping from groceries.
  My size is UK 5 or US 7.5 or 38 EU 🙂
  I follow on FB Loris Ayoub
  Bloglovin: Loris Ayoub
  lorisayoub@gmail.com

 2. Wat mooi zeg. Ik heb maat 38, heb beide FB-pagina’s geliked en volg je natuurlijk via bloglovin. Ik ben toe aan nieuwe sneakers, omdat mijn vorige paar helemaal scheef is afgelopen. Ik vind ze nog steeds zo fijn zitten, maar het is natuurlijk niet goed voor mijn voeten. Met deze sneakers heb ik geen excuus meer en zal ik ze ook echt af gaan schaffen.

 3. Ik ben na een ernstige ziekte al maanden hard aan het werk in de revalidatiekliniek. Ik moet veel oefenen om weer kracht in mijn spieren terug te krijgen en mijn sneakers zien er nou niet echt mooi meer uit. Daarom zou ik zo blij zijn met deze te gekke witte sneakers. Ik vind ze zo gaaf en net wat je zegt, makkelijk te combineren Kan ik eindelijk weer eens stralend voor de dag komen Groetjes Anita a.tuuk@hotmail.com

 4. Ik vind het hele leuke schoenen! Ik ben wel toe aan nieuwe sneakers, omdat je bij mijn huidige sneakers niet meer zou zeggen dat die ook ooit wit zijn geweest. Ik volgde je al op bloglovin en heb Robey Sportswear geliked op Facebook

  Facebook: Annemiek Cee
  Maat: 41
  E-mail: annemiekc87[at]gmail.com

 5. Ohh they´re just perfect!!! I love white sneakers -they go well with everything 🙂
  I need a pair of cool sneakers for a new job I´m starting on Monday next week! I need to be comfy but trendy at the same time 😉
  My email is raqueltg.23@gmail.com and shoe size is 4. My name on Facebook is Raquel Trejo Garrido.
  Fingers crossed!
  xx

 6. heeey Chloë,
  Wat een super vette sneakers! Ik was laatst op uitwisseling in Spanje en toen heb ik als afscheidcadeautje een lakwitte tas van m’n uitwisseling Maria gekregen. Ik zag in de sale van H&M een prachtige witte jas en jaa die sneakers zo helemaal perfect zijn! 😀 Een totaal witte outfit was helemaal hot toch dit seizoen?

  xoxo Hilde-Marije
  schoenmaat: 39
  mail: 997488@bogerman.nl

  Fingers crossed ^^

 7. Door het vele lopen afgelopen jaar zijn mijn sneakers helemaal versleten. Ik wil deze zomer weer veel wandelingen gaan maken dus een paar nieuwe schoenen zou dan zeer fijn zijn. Ik vind ze geweldig. Hopelijk win ik ze in maat 38.

 8. Leuke giveaway ! Ik heb echt nieuwe sneakers nodig aangezien mijn allstars nu al zo’n 5 jaar oud zijn (minimaal) en de gaten zitten erin. Sommige mensen vinden die ‘used’ look misschien leuk, maar ik vind het echt niet meer kunnen ! Dus ja, heel graag ! Ik heb maat 39 en mijn email is lenethwitte@gmail.com .

  Liefs ! x

 9. ik doe graag mee! Lijken me heerlijke schoenen! Nou maar te hopen dat ze in maat 43 aanwezig zijn. Ik heb niet altijd zoveel geluk met leuke schoenen………..

 10. I need some new sneakers because i have just sold my old ones, so that I could afford moving out of my parents house. Now I have only got one pair of sandals and one pair of warm winter boots. My shoe-size is 37. Rebecca-fc@live.dk 🙂

 11. I need these sneakers because I have just sold my old sneakers, so that I could afford moving from my parents house. So now i only have one pair of sandals and one pair of warm winter boots. My shoe size is 37. E-mail: rebecca-fc@live.dk 🙂

 12. Dat heb ik graag !! Leuk en vrolijk voor de zomer ! Ik doe veel te voet omdat het zo duur kost met een auto !! Daarom draag ik geen hooge hakjes niet meer 🙂 Ik waag heel graag mijn kansje en laat het zeker weten ! Maat 38 graag 😉

 13. FB pagina geliked, bloglovin volgend, en ik zou toch zooooow mega graag deze toffe schoenen winnen! Ik ben een complete sneaker fanaat en hier maak ik echt de blits mee! Lekker voor de casual fridays op mijn werk en in het weekend naar een festivalletje. Dan kan ik niet meer stuk!

  Maat 40 graag 🙂
  laurarends@gmail.com

 14. 🙁 mijn vorige bericht zie ik niet meer dus nogmaals

  FB geliked, bloglovin volgend. Ik zou dit zooooooooow graag winnen! De sneakers zijn echt super tof en ik ken nog niemand die ze heeft dus ik zal echt de blits maken. Ben een enorme sneaker fan! en zie mezelf hier wel mee lopen op een casual friday op mijn werk of in het weekend tijdens een festivalletje.

  Maat 40 graag 🙂
  laurarends@gmail.com