GIVEAWAY: WIN ONE PAIR OF DESIGNER SUNGLASSES

giveaway with Max Mara sunnies by Juleye Eyewear
ph: private
Sunnies: Max Mara by Juleye Eywear


NL: Vorige week sprak ik er al over, meer artikelen op mijn blog en iedere week een giveaway. Om te beginnen wil ik jullie bedanken voor de te gekke en eerlijke reacties op de vorige giveaway. Super bedankt! De winnaars van het Katy Perry parfum zijn geworden: Edith Meijer, Wianda, Amy van Jouvence, Tineke Landwier, Lisanne Stark. Gefeliciteerd! Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, want je kunt gewoon weer meedoen met deze giveaway!! Deze week geef ik namelijk €100 shoptegoed weg bij zonnenbrillen webshop Juleye Eywear. Van dat bedrag kan je onder andere deze super mooie Max Mara zonnebril kopen, maar daarnaast is er nog veel meer keus! Neem alvast een kijkje in het Juleye Eywear assortiment hier. Wil je winnen? Volg dan de volgende stappen

1. Volg FashionistaChloe op Bloglovin (volg hier)
2. Like Juleye Eyewear op Facebook (like hier)
3. Laat hieronder een reactie achter met je email
Succes! 
De winnaar wordt woensdag 14 mei bekend gemaakt 
ENG: Last week I already told you; more posts and giveaways on the blog! To start with thank you for the good response on my latest giveaway! Thank you so much guys, I really appreciate every single comment! And now the announcement of the Katy Perry fragrance giveaways. The winner are: Edith Meijer, Wianda, Amy van Jouvence, Tineke Landwier, Lisanne Stark. Congratulations!  Don’t be sad if you did not win the fragrance contest because you can now enter my new giveaway. This week I give away a €100 shopping voucher by sunglasses shop Juleye Eywear. If you win you can for example buy these Max Mara sunnies, but there is many more to choose. Take a look on the website right here. Do you want to win the shopping voucher? Please follow the next steps.
1. Follow FashionistaChloe on Bloglovin (follow here)
2. Like Juleye Eyewear on Facebook (like here)
3. Leave a comment below and don’t forget to include your email
Good Luck! 
The winner will be announced on the 14th of May.
Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

38 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Erg leuke giveaway!
  Ik ga in juni op vakantie en heb nog een degelijke, mooie zonnebril nodig.
  Ze hebben erg leuke design vind ik!

  Ik volg al even op bloglovin, post geliked & volg Juleye Eyewear op Facebook.

  Liefs Nadia
  x

 2. Hee Chloë,
  Wat heb je altijd geweldige winacties! Ik heb wel een zonnebril, maar gewoon een simpele van de Hema.
  Het zou dus echt tof zijn om met een designer bril te mogen lopen, omdat een zonnebril toch echt een belangrijke accessoire is en niet meer gewoon iets wat nodig is voor de zon.

  Liefs,
  Lucinda

  lucinda1995@msn.com

 3. Whouw wat een GEWELDIGE Give Away!
  Ik doe héél graag mee want een goede zonnebril is moeilijk te vinden, ik heb een smal gezicht en dan zijn de meeste zonnebrillen al gauw veelste groot. Daardoor kom je toch al gauw terecht bij een speciaalzaak zoals Juleye eyewear.
  Ik heb nog geen goedpassende zonnebril dus ik zou het erg leuk vinden om dit shoptegoed te winnen en een leuke goed zittende zonnebril uit te mogen kiezen. Daarnaast zou het een super mooi verjaardag cadeau zijn omdat ik 18 mei jarig ben 🙂