GIVEAWAY: WIN €150 SHOPPING MONEY AT BYFLOU.COM

ph: private
 
NL: Om te beginnen wil ik jullie bedanken voor de reacties op de vorige giveaway. Ik waardeer alle reacties enorm, maar er kan er maar een de winnaar zijn. De winnaar van deze week (witte Robey Sportswear sneakers) is geworden Eline van Ifyoufindmystyle, Gefeliciteerd! Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, want je kunt gewoon weer meedoen met deze giveaway!! Deze week geef ik namelijk €150 euro shoptegoed weg die je kan besteden bij webshop ByFlou.com. ByFlou is een Deense webshop die net gelanceerd is in Nederland en onder andere de merken Maison Scotch, Modstrom, Filippa K en Zoe Karssen verkoopt. In deze outfitpost combineer mijn twee favorieten items van ByFlou.com, de Modstrom jumpsuit en de S Bar sneakers. Van het shoptegoed kan je oa. deze outfit scoren, maar er is veel meer keus! Wil je het shoptegoed winnen? Volg dan de volgende stappen
1. Volg FashionistaChloe op Bloglovin (volg hier)
2. Like ByFlou op Facebook (like hier)
3. Laat hieronder waarom jij toe bent aan nieuwe sneakers
vergeet daarbij niet je email te vermelden
Succes! 
De winnaar wordt vrijdag 30 mei bekend gemaakt 
 
ENG: Last week I already told you; more posts and giveaways on the blog! To start with thank you for the good response on my latest giveaway! Thank you so much guys, I really appreciate every single comment! And now the announcement of the white Robey Sportswear sneakers. The winner is Eline of IfYouFindStyle congratulations!  Don’t be sad if you did not win this contest because you can now enter my new giveaway. This week I give away a €150 shopping voucher by ByFlou.com. If you win you can for example buy these outfit, but there is many more to choose. Take a look on the website right here. Do you want to win the shopping voucher? Please follow the next steps.
1. Follow FashionistaChloe on Bloglovin (follow here)
2. Like ByFlou on Facebook (like here)
3. Let me know in a comment below that you want to enter the contest.
don’t forget to include your email.
 
Good Luck! 
 
The winner will be announced on the 30th of May


.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

46 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. waouwwwwwww dat is wel een heel leuke webshop !! Ik zou nieuwe sneakers heel graag winnen omdat ik bijna alles te voet doet (tja benzine is zo duur) en dat wil zeggen dat ik minstens 3/4 km per dag moet lopen en natuurlijk versleten mijn schoenen snel !! … daarom … Ik laat dat natuurlijk meteen verder weten want, nu weet U het, ik kan dat niet voor mezelf bewaren 😉

 2. Wow, toffe winactie zeg 😀 ik kan wel een nieuw paar sneakers gebruiken, omdat ik in de zomervakantie naar Bali ga. Ik wil schoenen die comfortabel lopen, maar wel fashionable en luchtig zijn.
  Liefs, Marjolein
  marjolein-zoet [a] live.nl

 3. Super tof, ik ben wel toe aan nieuwe sneakers omdat ik die naar mijn mening nog niet genoeg heb en dat terwijl ik ze het vaakst van alle schoenen die ik heb draag omdat sneakers gewoon zo lekker zitten en omdat je ze tegenwoordig bijna overal leuk bij kan combineren! 🙂 Mijn e-mailadres is: info@manonmiaow.nl

 4. Super leuke winactie!
  Ik zou zeker een paar nieuwe sneakers kunnen gebruiken omdat ik pas geleden mijn vans (eigenlijk mijn enige paar sneakers) kapot heb gelopen :(. Ik zou graag een nieuw paar sneakers willen want ik vind ballerina’s vaak niet lekker lopen omdat ik best wel lastige voeten heb. Laarsjes vind ik met dit weer veel te warm dus een paar lage sneakers zou de perfecte tussenweg zijn :).
  http://www.byflou.com/nl/anita-trendy-sandaal/dark-brown
  http://www.byflou.com/nl/nau-cross-black/black
  Deze zijn echt gaaf <3

  Mijn e-mail: lotte.bambacht@hotmail.com

 5. Tijdens mijn vakantie in Mexico heb ik zoveel gewandeld waardoor mijn sneakers helemaal zijn versleten en verstoft. Een paar nieuwe sneakers is dus meer dan welkom.

 6. Hoi ! Ik volgde jou en byflou toevallig al 😉 dus dat is gelijk geregeld.. verder heb ik nog helemaal geen sneakers, en dat begint irritant te worden 😛 ik heb alleen maar haken en laarsjes, en als ik nu ergens comfy heen wil lopen.. gaat dat eigenlijk helemaal niet! Ik wil graag iets wat comfy yet stylish is 🙂 en tegenwoordig zie ik zoveel looks terug dat dat mogelijk is.. dus laat die sneakers maar komen. xx Anne (s.annevanderm at gmail.com)

 7. volg je al een tijdje op bloglovin & Byflou op facebook!

  Byflou heeft gewoon super dingen & ik ben gewoon toe aan een nieuwe paar sneakers! Lekker weer en tjaa een nieuwe paar sneakers is wel handig om een wandeling te maken en leuk te combineren met zomerskleding! Dus dat word lekker duimen hihi <3

  Mijn e-mail: yagmursu66@hotmail.com

  Groetjes,
  Yagmur Su

 8. Ik ben al een hele tijd op zoek naar een paar draagbare sneakers, die wel ontzettend leuk zijn en goed te combineren, helaas zie ik in de winkels niet zoveel dingen die echt mijn smaak zijn, hier heb ik al wel een paar leuke modellen gezien die ik helemaal tof vind, dus ik doe heel graag mee!

  Mijn email is: brittvanommeren@gmail.com

  Liefs, Britt

 9. Hee Chloë,

  Ten eerste wat een gave outfit! Die jumpsuit is echt heel gaaf, vooral door die witte randjes.
  Sneakers ben ik echt aan toe, omdat ik ze nog niet heb! Ik weet dat het de mode is op dit moment, maar ik vind het zó moeilijk om de perfecte paar te kiezen, dat ik ze toch maar niet koop. Omdat het tegenwoordig al zo duur is, vind ik het zonde om sneakers te kopen waar ik achteraf niet tevreden mee ben.
  Het shoptegoed zou erg goed van pas komen om een paar sneakers te kopen of nieuwe kleding.

  Liefs Lucinda
  lucinda1995@msn.com

 10. Ik ben niet toe aan “nieuwe” sneakers. Nee, ik ben toe aan sneakers. Oké, ik heb wel 1 paar, met slangenprint. Maar het is eigenlijk belachelijk dat ik er niet meer heb. Ze staan lekker stoer, sportief en lopen heerlijk.
  sepia [at] home . nl

 11. Ik ben toe aan een nieuw paar sneakers omdat ik welgeteld NUL paar sneakers in de kast heb staan en ik binnenkort begin bij een nieuwe baan waarvoor ik veeel moet lopen! En omdat ik maar een arm studentje ben zou ik dit shoptegoed dus heel goed kunnen gebruiken 😉

  Groetjes Annemarie Smit
  e-mail Annemarietje3[at]hotmail.com

 12. Nieuwe sneakers zijn welkom; met het mooie weer ga ik veel op pad met de wandelwagen met de kids om boodschappen te doen of gewoon ff lekker ertussenuit. Nu draag ik vaak hakken en dat loopt niet zo lekker. Dus sneakers zijn zeker welkom.
  Ik volg je via Bloglovin en heb het bericht geliked (melissavanstipdonkmaas) en ik heb de gevraagde FB pagina geliked (melissa.vanstipdonkmaas).
  Gr. Melissa
  E-mail: melissamaas@hotmail.com

 13. Ik heb je via bloglovin´ gevolgd en de facebook pagina van ByFlou.nl geliked.

  Waarom ik toe ben aan nieuwe sneakers? Ik had laatst mijn oude sneakers aan naar mijn stage (bruidswinkel) en door de drukte en hitte zijn ze letterlijk gewoon kapot gelopen. pas toen ik thuis kwam ontdekte ik dat ik ook nog aan allebei de kanten een bloeduitstorting op me voet had (wat ik nog nooit eerder heb gehad) en ik dacht nog van “oww dat is zo weer weg joh”. dus diezelfde avond ging ik naar een feestje en trok mijn nep slangeleer ballerina’s aan. op een gegeven moment deed ik mijn schoenen uit (geen idee meer waarom) en op het moment dat we weer naar huis gingen probeerde ik mijn ballerina’s weer aan te krijgen en jaa hoor.. me voeten waren zo opgezwollen dat ik mijn voeten er niet meer in kreeg dus ben ik met blote voeten naar de auto gelopen. toen ik eenmaal thuis was heb ik meteen een koud voetenbadje genomen.

  xx Amber
  Email : AmberNaomi94@gmail.com

 14. Yeaaah wat super tof Chloe!! Het festival seizoen staat weer voor de deur want de zomer gaat weer bijna beginnen, dat betekent heel veel leuke outfits, party’s en heel veel dansen!! Onder een leuke festival look horen natuurlijk een paar stoere sneakers, want op mijn pumps kan ik echt niet lekker dansen! Daarom ben ik écht toe aan een paar nieuwe sneakers voor de zomer!! Deze Shoe Shi Bars van byFlou zijn SUPERRR vett met de gouden veters en het witte leer: http://www.byflou.com/nl/nau-cross/white!! Lekker vrouwelijk maar stiekem ook wel stoer en helemaal festival-proof! Daarop kom ik de zomer wel door en door de makkelijke kleur zouden ze onder elke festival look heel leuk kunnen staan! Ik zou wel raad weten met al dat shoptegoed en doe mee! emailadres: ramonabruijgom@hotmail.com

 15. Wat een super actie, zeg! Ik heb nieuwe sneakers nodig omdat ik zo dom ben geweest om mijn witte all stars aan te doen tijdens het uitgaan met koningsnacht. Je kunt begrijpen, die zien er niet meer uit zoals ze er uit horen te zien 😉